Godiskastning

Luna ska med till hednäs och hon kan knappt bärga sig. Jag leker apport med henne, hon hittade en godis med papper på och kom med den till sängen. (som hon gör med allt! Tur att hon inte är utekatt.) Sen kastar jag den och hon springer som att hon har senap i rumpan. Kommer tillbaka med den direkt sen slänger jag den igen. Ja nu gav hon upp med de. Hon har sitt sele på sig, turkos klär henne verkligen!! Nu är vi övervänt på danne. Att han aldrig kommer? För en timme sen var han i lycksele. De är väl inte så långt borta? Jag har pakat nästan allt, ska börja packa till danne snart så vi kommer oss iväg fortare. Vi ska på MAXI men de vet han inte om än. Hehe.. PURE EVIL.. han är inget fan av att handla direkt. 

Imorgon kommer LillVilma. Ska ska försöka övertala danne att fara till pdol på dagen så Vilma får nått att göra. Hon är ju som sagt hyperaktiv! Hon har säkert damp eller nått liknande. Tror de går i släkten faktiskt. No names. Jag ska köpa godis, kakor och läskeblask till henne och nå lugnande. Vi ska nog bada men hon lär ju frysa ihjäl. Inte för att de gör något, mer arv till mig från far. Eller skulder, jag vet inte! Lite 50 - 50 de där. 

De blir nog en pluggarvecka de här, jag ska plugga teori så jag kanske kommer klara provet, men jag tror ju inte jag kommer göra de. De blir nog inget körkort för min del. De blir nog cykel resten av livet. Motion och mer miljövänligt. Elcykel, de vill jag ha i 20 års present. De skulle vara de ultimata moröbackes backe är inte att leka med. Satan va ja e less den backen. Tog en omväg imorse för att slippa den. Nog om de där!

FRIDAY GOES NOTORDINARYWORKPARTY. THEN EVERYONE CAN MEET MY  NORWEGIANWOODCAT. MY ENGLISH IS STUNNING!!! HOW LOVLEY!!!!!!!!!

Hej

nu har jag semester! Hej då

Daniel

Kom hem nu, jag saknar dig jätte mycket. Jag vill inte du ska borta såhär länge!
Jag vill fara till hednäs nu! Inte imorgon, nu! Så skynda dig hem och kör försiktigt.


En måndag till

En sådan utan Danne. Den känns fruktansvärt tomt. Gu vad jag saknar han, ändå for han idag.
Vi skrev kontrakt idag, 4 sept blir de inflytt.. Nu orkar jag inte skriva mer, ska lägga mig i sängen och somna till beck och sen när jag vaknar ska jag till mamma och janne.. :)

"Kärleken är sinnesjuk, synd man är frisk"

People will be people always


Hit or miss guess what it is you are that someone
Time end the ruff the real stuff
If a good man is hard to find
Then luck is a friend of mine
Cause I do love you
This I know, this I know

Money makes the world go around
People will be people always
Baby what comes up comes down
This I know, so here I go
Do you love me, love me?
Do you love me, love me?
Do you love me, baby?

I september...

.... flyttar jag och D till morahöjden. INFLYTTNINGSFEST!!!

Transformers

ikväll på bio! ledig imorgon. längta till fredag! :P

Grattis

Idag fyller min mormor 66! Jag pratade med henne i telefon och hon ska till finland snart och köpa piroger :D vem älskar inte finskapiroger?

Stadsfesten

ooooh, ja lääängtar.... MAAAT o Öööööl! Öl. Slutar 12, in på stan o köpa nå nytt. Hem, städa, göra sig i ordning. Woohoo!
De var allt jag hade att säga. öl.

RSS 2.0