Delad..

Sitter hemma på "timmarna" och funderar på vad fan jag ska bli när jag ska bli stor.. Hemtjänsten resten av livet känner jag inte för. Funderar på att jobba nått år till så jag blir T.v och söka skola, ta tjänstledigt eller så gå ner på halvtid och plugga till förskolelärare på distans. Men ja, jag är ju så velig, jag kommer på något nytt varje vecka..


Då var de slut på de roliga.

Jahapp, då jobbar man delad imorgon, fy sjutton på lördag och delad igen på söndag..FANTASTIC!!

Fortfarande Torsdag.

Jag längtar till Måndag, då blir de Robinsson med Danne! Men jag vet inte vad jag längtar mest till! Danne eller Robinsson? hummf... ;)

Torsdag.

Hör och häpna! Jag är ledig idag.. Jomenvisst.. Jag får faktiskt vara ledig.. Men de blir ju att städa diska och får se om de finns någon tvättid ikväll så ska jag även tvätta. Ska försöka vara lite duktig idag.. Men de har ju gått snett förr.. får se om jag ska ner till stan och kolla efter tvättkorgar och högtalare. De borde jag egentligen göra nu på en gång så jag kan lyssna på musik medans jag städar! Usch så jobbigt de kändes!

I hopp om..

Att denna dag kommer bli bättre än imorgon, men de tvivlar jag starkt om. Men å andra sidan så var ju gårdagen den värsta dagen i mitt liv och jag har väldigt svårt att förstå hur en dag kan bli så helvetes jävlig. JA dom i Haiti har de då iaf varmt.
Jag har varit hos tandläkaren och för dom som känner mig vet att tandläkare är djävulens bästa vänner. Dom tog bort min ena stifttand. De var jävligt. De tog en halvimma. Om nu de finns en gud som väntar vid en guldport bland molnen så hoppas jag att han inte släpper in någon tandläkare!! DOM ÄR FÖDD FRÅN SATANS LAVHAV!

Alltså.

Vilken helvetes kuksugardag.. INGET GICK SOM DE SKULLE! Sak samma, imorgon kommer de säkert nått mer man måste stri om.. kuksugarliv.. just ja, tandläkaren imorgon.. kuksugarliv.

Jaja, 15500 är ingen dålig lön, eller vad säger du Ikea?

Ikea.

Den 4 Februari så kanske de bär av till IKEA, i hopp om säger jag bara. Jag och Amanda ska ta en liten tripp dit och spendera våra hårt inarbetade pengar på lågprisvaror. LOVLEY! Men just nu väntar en hård arbetsvecka, känner faktiskt ganska peppad. De är en skön känsla när en sån vecka är över. Imrogon ska jag och Jossan gå med varandra till jobbet, de känns lite som att vi ska gå till skolan med varandra.

På onsdag kommer pengarna... Då ska jag köpa högtalare till datorn så jag får igång spotify, sen ska jag köpa en massa annat skit, typ som mat. Men högtalarna ser jag fram emot. Då ska BF få fnatt.

Imorgon får jag besök c",)

Lagomt.

Ja, de har varit en ganska trevlig dag, jobbade till 12! Men de gav ändå inget, jag somnade ju när jag kom hem! Jag vaknade då Danne ringde, kul kul kul liv.. Jag var inte nöjd då. Sen kom han in i lägenheten och pillade mig i ansiktet, ja tillslut följde jag han hem och åt middag med han.. Stannade där till halv åtta sen drog jag till Jossen.. Satt och surrade ett tag sen drog vi en runda med bilen! De var kul! ^^

Gud vad jag vill utomlans, ja är så less kylan här! Ja, får väl se om de blir till hösten! Ska fan börja spara nu, gud så underbart de skulle vara att fara!

Mitt ben gör ont

Men de är alltid något som gör ont. De som inte dödar, de härdar som folk brukar säga. Jag tror jag har en sjukdom, jag har alltid ont i nått ben eller arm. De kanske dödar tillslut, men då är jag ju iaf härdard.

Jag och Jossan pratade om Stadsfesten idag! OOOH vad jag längtar! Fylla, mat och karuseller finns de något mer underbart? Tror inte de, eller jo släng in en ParadisePontus då är kvällen hel festlig.

Söndag.

Jahapp, nu har jag flyttat till norrböle i en etta, köpt bil och fått ett till jobb! De är mycket som har hänt.
Jag har precis fått en dator nu så nu kan man ju vara lite social!

I fredags var de fest här, vi hade fantastiskt roligt btw TACK alla som kom och förlåt BF och hoppas du fick sova. Vi drog ut på ballen. Men jag tyckte de gick så fort, vi hann bara in och sen hämtade vi jackan. De är synd att tiden går så fort när man har lite alkohol i kroppen. Sandra följde mig hem för att hon hade glömt mobilen här så hon snarka över.. Ja hon skulle ju knyta upp madrasserna men hon hann inte så långt. Hon somnade på 2 st ihoprullade madrasser! ^^ Självklart väckte jag den slitna krigaren. Sen har hela helgen varit slö!

RSS 2.0