Söndag, snart fredag.

snart, snart snart.. Måste bara klara vardagen innan man kan vara sig själv igen.


MÅSTE..

..städa för att min lilla mamma kommer imrogon, jag vill inte hon ska dö av en hjärtinfarkt. De går riktigt bra faktiskt, hon ska få vara stolt över mig. Poppar lite Brittan med :D Som vanligt älskar jag de alla hatar och hatar de alla älskar.. That's my thing..

Jag ska bli som Maria Montazami när jag blir stor, vara glad för de lilla och uppskatta för de jag får.




Försöker..

tänka positivt men huvet fungerar inte som den ska idag... eller som den brukar.. Har bara en dag kvar att jobba sen så ska jag äntligen vara ledig, de var ett tag sen. SNART EN VECKA!!!!! Försöker tänka på IKEA i sundsvall och en massa alkohol men vafan? Jag har inte varit ut på 2 veckor och nästa helg blir de inget av heller. MEN DÄR NÄSTA! Då satans i helvetet ska jag vara så full att jag inte hittar hem.. höhö.

JOBB

Jag har just börjat springavika på Centrala och he går väldigt bra! Jag hade tänkt jobba skiten av mig den här måndaden så jag kan fara till ikea i slutet av nästa månad! De blir andra helgen i rad nu! Jag ska minst ha ihop 80 timmar till. Har 77 nu. så jag tänker iaf jobba 157. Hellst vill jag jobba 170!

Snart ska jag och sandra kolla på röda korset :D


Stor dag!

Ja tisdag den 2 mars! Luna ska kastreras, Destpret housewifes börjar om idag och lilla Carro ska fara till skitskåne i 10000 år. Fast jag tror hon far imorgon men de blir fika idag..
Jaja, men luna, de här är tammefan den värsta dagen i mitt liv. Jag känner hennes förvirring i hela kroppen. De är jättehemskt. Hon kommer hata mig för all framtid! Jag ska hämta henne kl 13 och jag kan inte ens bärja mig. Jag ska aldrig sluta krama henne när jag hämtat henne.

Ja och Despret, de kan jag inte heller vänta till! Som jag har väntat och längtat. VEM HAR DÖTT?

Nyss ringde jag viksam och undrade om de fanns något ställe där de behövdes vikarier så jag har fått ett nummer jag ska ringa, eller jag har redan ringt men cheferna är ju jämt på tjänsteärenden. Så jag ska ringa igen kl 12 sa dom. Hoppas jag får börja där med. De skulle vara pricken över iet.

Egentligen skulle jag ha tagit carro till vetrinären så dom skulle ha sövt ner henne så hon missade tåget till skåne.. HAHA.. Jag kan se henne på de där bordet liggandes som en katt och få lugnande!!!!!!!!!

RSS 2.0