Sommar!

Jag längtar till sommaren som aldrig förr! Solen, sommarkläder, sommarskor, stadsfesten, pdol, festa, bada, sola, sand mellan tårna, mjukglass, grönt gräs, blå himmel, små vita moln, blommor och ljusa sommarkvällar!

Skor

Mina nya skor ser ut såhär! Dom är verkligen vrålsköna! Nu måste jag bara hitta en sommarjacka :)


skor

En anka är i min mus och simmar

Då var ännu en jobbarhelg över! Inget speciellt har hänt och jag har inget roligt att skriva!

Norma Jeane.

"I believe everything happens for a reason! People change so you can learn to let go, things go wrong so that you can appreciate them when they're right, you believe lies so that you will eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes, good things fall apart, so better things can fall together"


The One Where No One's Ready

Igår var de verkligen kaos. Hunden hade slitit ut soporna till soffan, skitit 2 gånger inomhus och var allmänt knas. Jag glömde matlådor på jobbet så jag fick springa extra länge runt runt. Allt gick bara fel igår. Sen när mr.D hämtade mig så märkte han att hunden var dålig i magen och att de inte var så konstigt att hon skitit inomhus! Stackar lilla F.
Sen fick jag en liten kusin igår! De är de roligste som hänt på länge! River ska han nog heta :)

Idag blir de att tvätta, ska snart gå och sortera den. Sen kasnke de blir att gå ut och gå med Ms. A. Hon ska få berätta allt om Paris! De är ju hockey ikväll så då följer jag med istället för att häcka hemma! Huwa!

Viksam ringde imorse och undrade om jag kunde jobbar idag. Då sa jag att jag har inte så stor lust att jobba 7 dagar på en vecka! Då säger hon jo jag vet att du kommer att göra de då, men man kan ju alltid fråga! Men herregud tänkte jag! Tror inte att hon skulle vilja ha en 7 dagars arbetsvecka! USCH!

Love Ms. P

The One Where the Monkey Gets Away

Idag kommer parisarna hem! :D  Undra om dom har  varit längst upp i eiffeltornet. Undra om Ms.A har ätit en hel bagguette åt mig? Undra om dom tappat bort varann? Fast de tror jag inte Ms.C är ju så pass lång att hon ser över alla och kan hålla kolla på den lilla. Undra om dom längtat hem? Undra om dom ätit sniglar!? Undra om dom haft roligt? Undra om dom har ätit god mat ?

Idag jobbar jag 14.30 - 21. Wooho imorgon är jag ledig och då ska jag tvätta tror jag om de går. Sen jobbar jag tors - sön. Gud så roligt. På fredag ska jag o Mr. D handla! Jag längtar! Vi ska köpa oss tjocka!

Nu ska jag äta !

Love Miss P

21 Mars

Min barn var så söta idag, som alla andra lördagar :) Nästa lördag så jobbar jag på mb och kan inte vara där :( De blir minde roligt att vara utan dom i 2 veckor. Vi har satt igång med danserna nu och vi kommer knappt ihåg danserna! Men tillslut så gick de som en dans! Sista gruppen fick bestämma sista stegen själva. Dom var så duktiga!

Ikväll blir de kanske att sitta själv. J kanske kommer och D är och kollar på hockey. Hahah! De går ju så bra där! Nu ska jag fortsätta att vara själv.

Bilder på de som betyder!

               

Luna, Fialotta, Daniel, Amanda, Kajsa och Louise.


16 Mars

Till Amanda och Christina:
Demandez à votre gâteau et le manger trop.


Hoppas ni har de bra i Frankrike

16 Mars

Jamen jaa. Blev typ aldrig full i lördags! Helt sjukt, jag drack 10 bacardi o aquatini sen lite på krogen! Nykter när jag komme hem! Eller hur var de nu? Komme inte ihåg.

Jag ska klippa mig i dag, vet inte hur :S Ska sätta mig där och bara blunda tror jag.. ! Tydligen kommer mittbenan tillbaka så jag funderar lite på de. Eller klippa en rak lugg. Vet inte än :S

13 Mars

Jadu Fredag den 13:e inge illa har hänt ennu. Jag har haft körlektion och nu går de hur bra som hellst, de känns som att jag kan ta körkortet imorgon! F fick följa med i bilen hon tyckte de var roligt. Påvägen in till stan träffade jag Hanna, hon var påväg till jobbet. Då började jag faktiskt sakna jobbet ganska mycket, jag är redigt less på att vara hemma. Men samtidigt vill jag inte att F ska vara ensam.

Idag blir de att fika på Ainas med A och C, säkert nå fler men jag vet inte vilka som kommer! De kommer va hypertrevligt!! De är roligt att få träffa nån man går ju bara hemma och blir dammig. Men jag har ju faktiskt vare ute och gått med A två dagar i rad.

Imorgon blir de partey hos S, lite ballt att få komma sig ut. Ingen hejd imorgon då! De var så länge sen man festa med dom där små pärlorna :) KOmmer garanterat bli skoj så ini bomben!



So what went right?
What went wrong?
Was it a story or was it a song?
Was it over night?
Or did it take you long?
Was knowing your weakness what made you strong?

Or all the above?
Oh how I love to see you smiling
An oh yeah
Take a little pain just incase


12 Mars

Imorse försökte min katt vara rolig och jag vaknade av den här synen:



Idag är de 7 månader för jag och D. Älskar han :)

11 Mars



I see trees of green, red roses too
I see them bloom for me and you
And I think to myself, what a wonderful world


10 Mars

DANIEL MÖLLER ÄR LÖSAKTIG!!!!

10 Mars

Snart blir de att fara på kurs och då måste jag lämna F hos S och jag hoppas de kommer att gå bra. Den andra F ska också dit så dom kommer nog att göra små F om nu inte F hade varit kastrabullad. De hade blivit en rolig valpkull de. Hehe.

Jag har städat undan i köket idag och de var faktiskt ett kök som jag hade misstänkt. Fåse om de blir vardagsrum och sovrum imorgon. Dammsuga och skura. De är faktiskt ganska roligt när man väl tasig tid för de. Nä nu ska jag duscha och slå på D för han använder mitt playstation! KICK ASS!!!!!!!!!!


8 Mars

Idag blir de att göra tacopaj. Yumm yumm! Vi har redan varit och handlat allt. förmodligen kommer de bli ett fjasko men de får vi ta. Sålänge de går att äta, eller sålänge man får sig nått i magen. Vi köpte nog dom största tomaterna i världen. Bifftomater. Dom var inte att leka med.

Igår jobbade jag kväll, gick dubbeln med A på både gott och ont. Gott för att vi skrattar så mycket och ont för att vårdtagarna förmodligen kommer att skratta ihjäl sig nån dag för att vi är så roliga. Jag mådde faktiskt bra igår av att jobba. Hon jag jobbade för skulle ta komp men fick inte, då ringde jag och sa att jag kunde jobba för henne. Hon blev så glad :) Då blir jag glad.

Idag gillar jag D och förmodligen ska jag göra de hela nästa vecka. Hoppas jag. Vi har ju skaffat hunden nu så de blir jobbigt att hinna med att krama alla, D, L och F. Nä nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag gå med F till de där stället man kan ha hon lös på så hon får springa av sig lite. Sen blir de att börja med pajen. Önska mig lycka till!


6 Mars

De bara sprutar barn nu! De verkar som att de inte finns någon hejd! De finns alltså folk som är yngre än mig som har skaffat barn! De är helt sinnessjukt vad alla skaffar barn. Tacka gudarna till dom som är kring min ålder som har barn som iaf är mogna för de. Dom är duktiga, oja mycket duktiga. Men de är egentligen de flesta föräldrarna men ja.. MEN JAA!!

Idag kommer FiaLotta. Jag saknar henne oändligt mycket. OJ oj oj..

5 Mars

Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till!


1. Vad heter du?: Petra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Peta
3. Flicknamn: Petronella
4. Pojknamn: Pär
5. Yrke: Pizzabagare
6. Färg: Pionröd
7. Klädesplagg: Poncho
8. Mat: Pannkaka
9. Sak i badrummet: Pappiljott
10. Plats/stad: Pajala
11. En orsak att vara sen: Pansarvagnen ville inte starta
12. Något man skriker: PENIS!
13. Film: Pippilångstrump
14. Något man dricker: Pucko
15. Band: Panic at the disco!
16. Djur: Panda
17. Gatunamn: Portstigen
18. Bil: Peugot
19. Sång: P.I.M.P
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Pippa

3 Mars



HYSTERI!!!! Snart tar jag fram mitt gamla ps2 och ska spela en liten klassiker Final Fantasy IX. Så fort D kommer hem så ska vi beställa detta underbara spel! Jag skrek nästan då jag såg de! jag skiter i om jag måste gå hungrig resten av månaden, jag ska ha de där spelet! Jag älskar verkligen playstaion! Egentligen ska jag prova ta fram de fösta playstaionet. Inte för att de kommer funka men de skulle vara kul att spela de på orginalet! :) Denna dag börjar gå uppåt. Snart är de solbacken för att panta burkar och köpa sockar. Hittade inga sockar förra gången.


1 Mars - KolliD

Ibland önskar jag att jag kunde förbjuda D att dricka. Nu ligger han som ett jävla kolli i soffan och vill varken dricka eller äta. Han var så full igår att han fick hunden att spy. Jag skojar inte. Eller ja, hunden spydde då hon såg han. Vi skulle ha farit till hans faster men han lär nog inte stå på benen förän ikväll. De kan jag lova. Imorse uppförde han sig som ett svin. Jag tror han var full fortfarande. Sak samma, no älskar jag han för de även om de är ett jävla under.

Igår så var A här och vi käkade middag och hälsade på M och Z. Z måste ju vara den sötaste jag sätt på länge. Självklart följde F med och lyckades pissa i Ms väska. Hon har aldrig någonsin pissat inne förr men självklart ska de hända när vi är borta och just i en väska full med skolböcker. Jag skämdes som en jävla idiot.

Vi köpte ett nytt halsband och koppel, skolar och godis till våran lilla F igår. Hon är så himla fin! Hon ser så stolt ut när hon kommer med sitt nya halsband och vill ha godis. Jag har även lärt henne sitt och hon tror att när man sätter sig så är de lösningen på allt. Hon åt på ett papper igår och då sa jag till henne då satt hon sig ner och tittade på mig. Hon måste ju vara den sötaste hunden i världen.

RSS 2.0