Från helgen.




Ett tecken på att snart är de sommar.

Idag kom Sasse förbi och vi skulle sitta ute och sola. Efter en timma av sol och välmående så bestämde vi oss att piffa upp vardagen med en öl. Nu har äntligen sommaren börja komma på allvar. Vi planerade vart vi ska ligga och sola i sommar, var de kommer vara lä, vars de är mysigast osv. Denna sommar kommer bli awesome!


Jag är vidrig.

Trodde denna dag aldrig skulle komma men nu är den här och jag känner mig lika vidrig som en snigel. Att de skulle hända mig trodde jag aldrig, eller snarare visste att de aldrig skulle hända. Det är nämligen en tandläkare som sagt till mig att de inte skulle inträffa. Jag kunde gå säkert i resten av mitt liv. Men jag visste redan att tandläkare är sliska och äckliga så varför kunde dom inte vara lögnare med? VARFÖR JUST JAG?! Varför ska jag få en visdomstand? Att nånting är påväg ut ur mitt tandkött är då äckligt. Jag hoppas verkligen att jag inte kommer måsta slita ut den. För måste jag de så måste jag nog tacka för min lånade tid här på jorden. Den har varit underbar fram tills idag.


Till sommaren

Efter Sasses inlägg så börjar jag längta till sommaren som aldrig förr. Den här sommaren ska klå förra sommaren. De kommer bli väldigt svårt eftersom att då var vi alla samlade. Carro har ju dragit till london. Jäkla fason hon har. Längtar till stadsfesten, varma sommarkvällar, solande och bad. Men inget kommer bli desamma, de kommer förmodligen vara kul men aldrig lika kul som förra. Men jag ska kämpa för att de ska bli hur kul som helst. Om inte annat så drar vi ju till Turkiet så de får väl väga upp lite.
 

Som jag saknar Carro. De gör ont av bara tanken.

bäbis.

Vem fanken kom på att bäbisar ska bakas i 9 månader? Vafan, katter är ju med kissungar i typ 3 veckor och då kan dom vara hundra stycken! Skynda dig efterlängtade unge, skynda för jag ska lära dig allt jag kan.


Mamma visar sin kaxiga sida.

Jag: Om maten är äcklig far jag hem ikväll!
Mamma: Far då!
Jag: VA?!
Mamma: Haha, jag lagar inte ny mat åt dig.
..
Mamma: Vill du lite vaniljglass?
Jag: Njaa jag...
Mamma: Jaha var de du? Jag skulle fråga Janne.
Jag: JAHA!!

RSS 2.0