Minna.



Hur kan man ha så små händer? Hur kan man vara så otroligt söt?


Presenter.

Köpte självklart Kiss och Bajs till Minna på en av de mysigaste butikerna jag varit in på Smått och Snyggt heter den. Dom hade allt som man vill ha. Helt klart ska jag dit igen. De är bara synd att de ligger på älvsbacka och de är inte direkt så att man knallar dit när man är på stan. Men dit ska jag igen. Köpa överkast och barnkläder.

Jag hittade även en present till mamma. Eftersom att jag inte köpte något till henne i födelsedagspresent så blev de en självklar present. Mamma är ju från Finland och därav (tror jag) hon älskar munmintrollet. När vi var på ikea for vi in på Ittala och där hittade hon en prydnad i from av Mumin. Hela familjen fanns ju självklar men mamma köpte bara eb. Hela vägen hem ångrade hon sig att hon inte köpte resten av familjen. Så nu när jag såg Mamma mumin stå där ensam på en hylla så kunde jag inte låta bli att dra fram kortet och ta hem henne till min lilla mamma.


Imma be..

Ska alldeles strax ner till stan för att boka klipptid, vilket verkligen behövs. Sen ska jag shoppa saker till Minna. Världens vackraste Minna. Jag ska även köpa mat så jag kan slänga ihop nått som vi ska äta hos Sandra. Jag, Sasse och Sara ska hälsa på hos henne idag. Oj kl är redan ett. Kommer inte hinna.. Undra vilken frisör jag tar denna gång.. Tror jag ska prova en heeelt ny..


"Hon finns!"

Sandra ringde mig idag.
Jag : Hej, har du verkar?
Sandra: Jag har fått en flicka.
Jag : Haha du ljuger.

Men så sant som de var sagt så hade hon fått en helt underbar mjuk liten bäbis. Hon var nog de finaste jag någonsin har sett. Även nu när hon har fått bäbis så känns allt så fruktansvärt overkligt. De har inte riktigt landat. De är som att "de är ett mellanrum mellan skallen och hjärnan" som Sasse så vackert uttryckte sig. Men hon har rätt. Ögonen har som inte hängt med huvet och för att försöka framkalla en slags verklighetskänsla så har man försökt chocka sig själv genom att skrika ut saker som : ¨
DE ÄR EN LITEN MÄNNISKA
HON KOMMER KUNNA GÅ, ÄTA OCH SÄGA ENS NAMN
HON HAR EN EGEN PERSONLIGHET
JAG FATTAR INGENTING!!!

Men mest chokad var nog moster Carro. Hon var som helt uppe i de blå. Undra hur lång tid de kommer ta innan hon landar på jorden igen.

Precis vad svenskarna kände inte fanns.


"Hade jag varit kille hade jag grunkat i fosterställning."

Igår när jag kom hem från jobbet så spelade jag lite tvspel. Jag kände mig faktiskt ovanligt lycklig och lugn. Plötsligt ringer de på dörren. Självklart antog jag att de var Sasse som skulle komma men när jag stod i min trapp såg jag att de var storebror. Överlycklig och i hopp om att han bara ville hälsa på för att få en kram av sin älskade lillasyster rusar jag ner för trappen och öppnar dörren. Men ack så fel jag hade! De var en annan rödhårig kille... från radiotjänst. Mycket riktigt fick jag en snigel i ögat. Han undrade om jag betalade tv-licensen och nickade mot min tvspelsdosa som jag självklart hade min hand i högsta hugg. Skamset och inte förberädd på detta svarar jag nej. Han tar mitt personnummer osv. Självklart så måste jag klämma in att hans jobb är ett jävligt jobb. Han svarar då "De får jag höra ofta. Jag har jobbat med detta i 8 år." Hoppas han känner att han åstakommit något stort här i livet. Att han kan känna sig nöjd att han förstörd tillvaron för många människor.


Morgonstund har guld i mun

Om jag säger såhär, jag vaknar hellre till ett inbördeskrig än till en idiot som plingar på dörren och frågar vars mina grannar bor. Jag blev alltså väckt imorse kring kvart i åtta av en kille som frågade vars mormonerna bor. Eller som han så fint uttryckte sig, Missionärerna bodde. Om jag inte minns fel så står de på deras jävla bervlåda att de är två stycken missionärer som bor där. De fräcka lilla mongot kunde inte heller nöja sig med att fördärva  min ringklocka en gång utan ringde på dörren en gång till efter cirka 5 sekunder. Jag vet inte, om man är osäker på vars sina vänner bor kanske man läser sig till vars van dom bor istället för att ringa sig fram på varenda dörr före fan på morgonen.

De var som att jag vaknade ur en koma och fick lära mig att gå igen för att sen kunna go crazy på dom som förstört min dag. Stället för att döda en massa männsikor så väljer jag att spela ASHÖG musik resten av min vakna tid denna dag.



RSS 2.0