Åldersnojja

Idag tog jag tag i min åldersnojja. Jag var på Ica maxi för att handla lite. Sen hade jag tänk fara till Rusta för att köpa ajax. Men då tänkte jag i bilen : Näe de ska jag inte, jag behöver inte alla städmedel i världen. Jag nöjer mig med de jag har. Så då for jag hem ist.
Men, då kanske jag ska köpa en damcykel med korg ist. Jag tror jag är tillbaka i samma ruta.

Ve o fasa

De börjar bli läskigt, jag fyller 20 i december. Jag håller på att bli gammal.
Nyss fick vi post. Reklam såklart, vad annars? Inte ens räkningar. Jag tar in reklamen till vardagsrummet och slänger de på soffan. Tänker just, fy fan att man får de där förbannade svepet hela jävla tiden. Då slänger jag en sur blick på reklamen och ser att Rusta har ett oermotståndligt erbjudande på Ajax allrengöring OCH JAG BLIR GENAST GLAD!! GLAD ÖVER VAD? SKURMEDEL? Jag håller på att bli för gammal. Min högsta önskan är en dammsugare. Jag har alltid hatat dammsugare. Alltid. Nu vill jag ha en ny, tyst dammsugare med en liten dammsugare så jag kan dammsuga typ soffan! Snart blir jag väl glad över några servetter med lite pappersguld på kanten som jag bara måste ringa nån och berätta om! ELLER VÄRRE snart ringer jag min bästa "väninna" och berättar vilken hemsk värk jag har och att medicinen läkaren skrev ut gör mig illamående.

Nästan klart.

Nu har vi flyttat och de blev inte mycket som vi hade tänkt oss. De blev inte lila i köken, men i hallen! De blev inte grönt i sovrummet, inte heller någon annanstans. Vi ska babra sätta fast listerna och få den nya soffa, sätta upp gardiner och skaffa lite mattor. Sen börjar de se någolunda ut.
Inflyttningsfest? Jo, den kommer, men inte den här månaden. Vi vill faktiskt skaffa soffan först. Nä nu blir de stöka och sen baka kladdkaka!
Ps. Jag älskar Daniel. Ds.

Hej

Jag har körkort! :D

usch

jag vill inte.

RSS 2.0