Say what ?

Jahaja. Michael J har kolavippat, de var inte direkt vad man trodde. Herregud. Inte för att jag tyckte om han men de är alltid tråkigt när framgångsrika artister dör. Även om han var anklagad till mycket har han ju bidragit mycket till musiken vi har idag.

Igår var de en väldigt omtumlande dag för mig och framför allt K! En upplevelse som följer en för hela livet. Jag önskar faktiskt att de var jag isället för K. Kan inte vara roligt att de där händer första veckan. Jag hoppas att hon inte slutar hos oss!

Jag saknar A oerhört. Även om hon for i onsdags, men vi träffar då varandra nästan varje dag. Jag längtar till måndag, då träffas vi! Å lillfluff! När träffade jag den lillspillivinkeln sist? Huwaligen. Inte är de nån ordning här inte..

Ikväll ska vi fara till J och kolla på fotboll! Fotboll är ju inget jag brinner för, men vad gör man inte för att umgås. På lördag blir de partaj med grillning hemma hos mig. De är nått jag ser fram emot. Man träffar ju inte J allt för ofta. De ska bli ordentligt kul!



Slö

Jag somnade vid 6 nångång igår. Har iprincip sovit till nu. Godissugen nanting! Huwa.

Längtar till i helgen, då är de partéy med J and the others. D ska förmodligen till boden i helgen så nått kul måste jag få ha min lediga helg. A ska till borlänge eller var de nu var, se den sär winnerbäck för typ hundrafjärde gången. Alla ska då bort förutom lilla J :D

Jobbar kväll och imorgon jobbar jag 8.30 - 17.00 sen är jag ledig tills på måndag då jag jobbar långpass :P

Inlines  med F :D


?

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/56692/pippiluring?claim=a3zc7kfhxpw">Följ min blogg med bloglovin</a>

Idag börjat sommaren.

Och även mitt sommar schema. Jobbar 16-21 idag. Imorgon jobbar jag 8-16. Sen är jag ledig fredag lördag och söndag. De känns väldigt skönt.

Nu ska jag åka inlines med fia och sen ska jag duscha och göra mig iordning till jobbet. Jag ska cykla till moröbacke.

M is for music

Vad säger ni? Party hos oss ikväll? lanternan ikväll?
Kommer bli aningen full på ingenting. Nutrilett är ingen brakmat! :P 2 dl vatten och pulver 5 gånger om dagen. Sen på söndag blir de Gi i några veckor, sen får vi börja äta lite mer :) Får se om jag kommer till 66 kg. De är mitt mål men mindre gör ingenting.
Nu ska jag ut med fia och åka lite inlines.

Fia


Midsommar

Eller storhelgs ob.. Same shit :D 7-21, 7-13!  Inga dåliga bananer. HOPPAS jag får jobba torsdagkväll och fredag, då kommer jag bli rik :D

Snart börjar mitt schema, mitt guldschema. De bästa schemat fick nog jag i sommar! Jag har inte tänkt ändra de för alla pengar i världen.

Nu kom min gosegubb hem. Nu ska jag jävlas med han. HOJ


Grattis

Grattis Josefina, Frida och Kith.
De här är den mest minnesfulla dagen ni kommer uppleva så ta de lugnt och sköt er. Ta vara på dagen, den är alldeles för kort!


Mr & Mrs Lindberg


Partéy

Soon... he ba du kom, vi ska glo på fotboll. -.-

Snoork

Alla sover utom jag, D, F och L. Vad är kl? 19.12? Jag gör nog slut på alla..
Jag kollar på MTV, pimp my ride : England. Hatar den där hobbynegern i sin 45 årskris. Han är vråljobbig. Han är en korsning av Ozzy och Snoop. Not good.
Klarade en fas idag. Hurreey! :D

Är inte livet underbart så säg?

Allt känns för bra, de kommer hända nå skit snart. Jag väntar bara på de. Lugnet före stromen typ.
Igår åkte jag inlines från MB till Atrop. Inte dåligt. TUR jag hade D med mig, annars hade jag garanterat varit död vid de här laget. Alla dessa mördarbackar. Helt sinnessjukt. Nu håller jag mig bara till på Atorp och inne i stan.

Jag fick mitt schema igår, ledig asmånga helger med A och jobbar samma helger med A. Ledig en vecka med D, ledig PDOL och Stadsfesten. Hemskt underbart. Precis som jag ville!

Synd att D har match idag, annars hade vi fått fara till Mormor och Morfar och käkat grillat. Vet inte om jag kanske ska fara själv. Jag vet inte än. Kanske kan övningsköra med mamma hem! Måste ringa nuuu!

Inlines

De bästa köpet någonsin. Längtar till imorgon då ska jag åka runt hela torp! kan inte bromsa ordentligt så akta er.




Hej Daniel

Ville bara berätta att jag älskar dig mer än allt annat.

RSS 2.0