Jotack de regnar!

Jag säger bara de att de känns fruktansvärt skönt att fara till turkiet idag! Lämna pissregnsverige är faktiskt en kioskvältare!

Kan någon påminna mig om att köpa ett parraply när jag kommer tillbaka?

Sandra.


Every time she blinks
she strikes somebody blind


I dont need the fucking swine flu to be a sick pig

Denna vecka har varit tung, mer än så säger jag inte. De kan bero på att jag bokat resa till Turkiet och inte varit ledig på väldigt länge och jag ser ljuset i tunneln.

Jag köpte bröd av Lena igår! tacka gudarna för de, de är de godaste brödet som finns! Jag höll på dö av njutning igår när jag åt kvällsfika! Mums!

...


The colors of the rainbow so pretty in the sky
Are also on the faces of people going by
I see friends shaking hands saying how do you do
They're really saying I love you.


Passa på och passa dig.

Fixade ett pass idag, Turkiet är fan nära nu! Jag längtar som ett svin och faktiskt så är Turkiet de första jag tänker på när jag vaknar. Jag behöver få vila ut mig ordentligt få lite sol och paraplydrinkar i en solstol på stranden. På söndag ska jag till mamma och hämta en resväska. Förmodligen kommer jag börja packa snart, eller först kommer jag ligga i sängen innan jag somnar och skriva en lista på vad jag ska ha med mig. Sen varsamt bocka av varje grej jag lagt ner i väskan. Likförbannat kommer jag glömma en hel del och vara helt rabiat när jag märker de i Turkiet.
Jag har även shoppat kläder på Nelly som jag ska ha i Turkiet, hoppas dom passar och hoppas dom kommer på måndag! De skulle vara helt fantastiskt.
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa ut min bok. BÖCKER! De ska jag ha med mig till Turkiet!

Turkiet, Turkiet, Turkiet... Turkiet!


Usch

Ohungrig och utan motivation..
Blundar och tänker...


Luna har kommit i trotsåldern!

Idag när jag väntade på mamma så skrek luna (som vanligt) så jag bestämde mig för att ta ut henne i de nya fina rosa selet som jag köpte henne förra veckan. Min katt har alltid tyckt att de varit obehagligt att vara ute så då känns de inte helt rätt att ta ut henne men hon behövde lite frisk luft tyckte jag. Så vi gick ut! Ute på gräsmattan betedde hon sig som att hon inte fått någon mat på en vecka och åt gräs i sinne! Ja, hon behöver väl få upp något. Så hon tog/ halvlåg där, jamade och åt! Sen gick vi in efter att jag tyckte att hon uppförde sig som ett våp. Nåväl, väl inne precis när jag skulle fara så självklart öppnade jag dörren. Vad gör Luna då? Springer som att hon fått senap i röven och ställer sig på första trappsteget ner och tittar på mig! Jag utbrister : "LUNA VAD GÖR DU?! GÅ IN!" I vanliga fall gör hon alltid som jag säger och går in! Men idag hade hon bestämt sig för att göra raka motsatsen och gå 4 trappsteg till! Så jag står där ute i trappuppgången och läxar upp henne som att hon vore en 4 åring! "LUNA! Vad håller du på med? Nu går du in!". Hon vägrade i sten, så jag fick mota upp henne längst upp! Sen försökte kattrackarn att lura mig! Hon går och sätter sig bakom dörren! Så då bar jag henne in och lovade henne att imorgon ska vi gå ut!

Jag tror hon har kommit i puberteten! Min kattunge är borta!

RSS 2.0