ingen rubrik?

Daniel är fin idag, men lite dum i huvet. Han måste straffas...roooar...

"Jag är snabbare än en bil som har jättebråttom." - En dansare, 4 år.

Oj oj

Jag ska tattuera mig idag! De kommer bli hur spännande som helst! Sen blir de mat hos Christina. Måste gå och duscha nu... hoj

Wooho

Jag mår hur mycket bättre dom hellst :D Jag låter bara som att jag svalt en golfboll! Jag fick pencilin innan en riktig läkare han kolla på mig. Janne for och hämtade ut de medans jag väntade. Självklart fick jag vänta i hundra år men de var de värt de. De vart en akutpatient innan.. Han hade blivit biten, av en människa.. HAHA.. Då var de värt å vänta. Tog min första snus sen i förrgår och den är helt underbar. Nu väntar jag på att svullnaden i halsen ska gå ner så jag kan börja jobba igen. De känns tungt att börja med en 7 - 21 på en gång. Men jag måste ju ha pengar. Hoppas jag är frisk på söndag då, och lördag.

De är skönt att vara hemma igen, jag har saknat mamma och janne jättemycket. Fredde var mest rädd för mig tror jag. Jag såg nog ut som ett åkerspöke igår. Men nu saknar jag min lilla bäbis, hon är tydligen helt förtvivlad. Men vi ska nog tillbaka till Danne ikväll. Han får förövrigt sin lägenhet tillbaka snart, de ska bli spännande och se hur de blir. Jag tror de kommer bli skitfint. Jag kommer knappt ihåg hur de var att vara där, haha! Sen ska han göra om vardags och sovrummet. Sovrummet ska vara grönt och vardagsrummet vet han nog inte än.. får se hur de blir.

Mamma och Janne är så söta, dom ringer hela tiden och frågar hur de är.
Men Daniel är nog sötast som orkar stå ut med mig och att jag ska få julpynta hans lägenhet:D

Ska livet vara såhär ?

Jag har gråtit hela natten, jag har sovit 2 timmar sen vaknat och varit vaken i 2. Så har de pågått hela natten. Nu är jag i skelleftehamn och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp. Jag har så himla ont. Min halsmandel täcker halva halsen och den gör konstant ont. De gör mer ont när jag vrider på huvet. Jag vet att dom på vårdcentralen kommer att säga att de inte kan göra nått. För de ger ju inte pencilin till de som har halsfluss. Jag kommer få ha den här eviga ondheten livet ut. Danne har varit jättegullig hela natten, han skjutsade mig till hamn innan han började jobba. Han är verkligen guld värd. Utan han hade jag nog varit hystersikt vid de här laget.

Jag ska jobba imorn, men vi får ju se hur de blir med de. Just de ja, fick inte jobba julafton, fick 5 turer.. Våran chef är riktigt bakom flötet.. Längtar tills hon försvinner. Hoppas jag mår mycket bättre imorn. Men de lär ju inte hända.

Halsont

Om döden gör lika ont som de här så ska jag bli odödlig.. Jobbar fasstän jag är småsjuk, alvedonerna håller mig levande. Känner mig som en viss person ^^.
De är bara gilla läget och tänka på pengarna.

Snart hemgång.. wooho..

Skelleftehamn igen

Ja, då var man i hamn igen, hoppas de inte blir länge. Danne ska ringa o höra om vi kan bo nån annanstans. Hoppas de kan fixa de ganska fort..

Ska jobba idag och imorn, trodde verkligen att jag inte skulle få jobba på hela månaden, men så fel man kan ha då! Kommer att jobba hela jul! Tror jag då! :S Sa till chefen att jag ville de. Fatta mycket pengar de kommer att bli om man gör de. Julen är ju faktiskt inte lika viktig längre, äcklig mat och trista julklappar. Men nyårs blir de fan partéy! Men, de blir ju endå aldrig roligt på nyårsafton. Hoppas de blir tvärt om i år då!
Ja, sen är de inte så länge kvar tills man fyller år. Nästa månad i december. 5 dagar före julafton, woohoo! -.- Dålig tajming av pärona där. Men man kanske ska vara glad att man finns..

Nu ska jag ner o kolla vad morsan gör och städa i källaren så jag kan sätta igång Ps3an på HDtvn. Kommer att bli bra tillslut de där. Jag är ingen dålig mupp.. :D

Daniel Möller.

RSS 2.0