Valborgs

Snart ska jag fara och jobba i 3 timmar, sen blir de hem, stressa lämna lillvoff och dra till bureå fortast möjliga. Där ska vi vara i Js stuga! Jag tror verkligen på den här kvällen :) Synd att A inte kunde komma! De hade blivit hur bra som hellst då! Men hon får skylla sig själv.

xoxo

A friendly soul, trusting life in your hands.

Jag har haft världens mysigaste helg med D. Vi har haft mysiga kvällar, ätit mjukglass, sett Robinson, druckit Vin, gått in till stan och suttit vid älven med Olov, ute och gått med hunden på kvällen, åkt motorcykel. Jag tror de har varit den bästa helgen hittills. Tror inte de finns någon mysigare person än han! Jag älskar när vi har sånna hära helger. Han är min bästa vän.

Lollo, kör hårt ;)

HOWALIGEN

Min bärbara är sönder igen! Roligt!
Orkar inte skriva nå mer.


Snart!!

De går riktigt bra att köra nu! Snart blir de Ikea med A!

Livet just nu

Jag har haft körlektion idag, de gick ganska bra. Men de är ett bra tag kvar innan jag har körkort! Men då jävlar ska jag och A till Ikea! Ingen gnällig D som ska bestämma vad som ska köpas och så vidare!

Jag och A ska söka in på socionomlinjen och gå skola tillsammans! Kanonkul! Jag längtar så jag håller på att spricka!

Nu är de ju så att jag har gått och blivit en bokmal! Jag har hunnit läsa 3 böcker på en mycket kort tid. Gömda , Gossip girl, GG- ni vet att ni älskar mig, och nu är jag inne på GG - Allt och lite till! Just nu vill jag bara stanna hemma och läsa men! Jag måste jobba 13-21! SEN IMORGON så blir de att köra, sen hem och läsa, börja städa och sen slappa med min underbara D.


Släkten är inte liten

Igår så åt vi middag hos Ds fräldrar men alla ans fastrar, idag åt vi lunch hos min mamma med Gurli och nisse, mormor och morfar. Imorgon ska vi hjälpa pappa och flytta. Fullt upp!

Idag har jag och D läst och varit ute och gått med F. Sen gick vi till hundgården och tränade lite agillity för första gången. De gick jättebra. Hon är verkligen den finaste hunden jag vet. HOn är så lättlärd. Gick lite dåligt i början men hon verkade gilla de. Vi var där i 20 min och redan då klarde hon 3 hinder som hon aldrig gjort förr. L är i löpen och kromar sig och skriker hela tiden. Vi vaknar om nätterna då hon ropar efter nån som vill sätta på henne. Hon får inget svar. Ändå ska hon skrika halsen av sig.

arg arg arg arg arg....arg. Ska de va såhär så hoppar jag snart av tåget.




Normal?

Jag ska baka kladdkaka och har glömt hur mycket man ska ha av varje så jag sätter mig vid datorn för att kolla upp detta. Då utbrister D : Vad gör du nuuuuu? med en helt förkrossande min.
P: Jag sätter mig för att kolla upp recep...
D: Du är så coool! Jag älskar dig.

Innan detta har vi varit ute och gått och berättade han diverse konstiga drömmer, eller nä tanke, nått han alltit velat göra. Jag tackar hans mamma för att jag får betalt för att umgås med honom, annars hade jag inte klarat de här..

I remember when I lost my mind!

Jag håller praktiskt taget på att få ett tuppjuck! Jag får inga turer, jo en 13 - 17 8 April! Wohoo, jag klarar mig nog på de den här månaden! Jag ligger i sängen och läser böcker, surfar och kollar på tv. Är inte livet underbart? joho, nog är de nog de nog... Jag vill de ska bli sommar, varmt skönt och då får jag jobba. Jag vill de ska bli 18 april då är de personalfest, jag längtar till imorgon då ska vi på arkenzoo med Ms. A . Jag längtar till på måndag då har jag körlektion.
Jag ruttnar, tinar bort. Längtar till D kommer hem.

d



I want to break free!

Jag vill shoppa! jag vill köpa klänningar, skor, tröjor, jenas, leggings, strumbyxor, ögonskugga, gardniner, tavlor osv! Jag har aldrig vela shoppa såhär mycket i hela mitt liv! jag tror jag ska tvinga Danne att fara på stan med mig imorgon! :D Han behöver skor, oja , de behöver han. Han vill bara inte förstå de själv! Jag längtar till fredag då ska vi på arkenszoo och köp saker åt våra små!

Snart ska jag och Fia gå in till stan, jag ska låna böcker och hundar och katter! Mest hundar, typ psykologi och dressering. De här kommer gå fin fint! :D Sen ska vi kanske hälsa på Åsa!
Nä nu måste jag äta nått! Hoj

RSS 2.0