Sasse borde ha lov. Precis som alla andra.

Varje morgon går jag in på facebook och aftonbladet innan jag kliver upp. Såg lite statusuppdateringar om att folk får lov nästa vecka. Jag blev jätteglad för då får ju Sasse lov och jag är ledig jättemycket nästa vecka. Jag ringer upp henne och de visar sig att hon inte alls har lov!! Hon är den som förtjänar mest att ha lov. Jag ska ringa rikstan och klaga! Hon är iallafall ledig på lördagen och då är de SANDRADAY!


Nu åker boxarhandskarna fram.. Nu blir de fight..

Ikväll kommer de vara höga vrål och förmodligen ett och annat blåmärke.. Jag o Sasse ska spela tv-spel.
Men FÖRST! Pyttipanna! :D

Vad händer när Petra goes Apeshit?

Soon you will se...

Vad händer när två desperata själar möts?

De tror dom blir förälskade eftersom att dom är lika desperata, patetiska och slut på hopp.
De är då deras brist på förnuft försvinner. De är då man inte kan förstå andra människor hur dom känner. De är då man sviker för sin egen vinnings skull. De är då vänner blir ovänner och ifall dom förblir vänner kommer det aldrig bli som förr. De kan inte förstå sitt eget misstag och gör dom de, så hoppas jag att dom tycker att det är värt de.
När man inte kan ta tag i sitt eget liv blir de lätt fel! Fel som inte går att fixa. Jag har tagit tag i mitt liv men känner att de är inte värt att lägga ner energi på vilsna, desperata och misslyckade själar. Jag har så pass fina vänner kvar att jag kan sotera ut en och annan..

Back on track, more gracefull and stronger. And I will go apeshit on you.


Grannen BF Ferm

Så bitter att jag rent inte orkar blogg om de..


RSS 2.0