Artar sig

Igår var ingen bra dag, jag försovde mig och bilen ville inte ge sig.. Blev inget maxi eller byske! Humöret var ändå på topp mest pga Sandra. Men idag känns allt mycket bättre jag städar och betalar räkningar. Jag känner mig så duktig!
Imorgon ska jag hälsa på mamma och laga mat! Eller jag tror jag ska hjälpa till . Hoppas de.. Hon vet då alltid vad jag vill äta! Spagetti och köttfärsås!! Sen ska jag och mamma handla på Maxi..


He ante mig sa horan när fittan sprack

Vit helg? Jo tjenare torsten! Utgång på lördag och jag är tammefan fattigare än det fattigaste biaffrabarnet i afrika!
Att jag är så svag och inte kan stå emot grupptryck är rent ut sagt pinsamt! Min mamma har lärt mig bättre än så!

Kissie

Jag har aldrig varit isatt i de här med Kissie, de kom som en chock! Jag fattar inte hur de kan bli så förbannat populärt! Första klippet jag såg av henne trodde jag seriöst att de var en parodi! Jag trodde nån drev om henne! Jag tror fortfarande att de är en parodi. De måste vara de! De är inte möjligt att någon kan uppföra sig på de där sättet. De värsta med allt är att jag inte kan sluta titta, de är som att se en extremt ful människa på stan! Man kan fan inte ens blinka! Förut läste jag Blondinbellas blogg litegrann och tycket hon var helt fucked up, men nu känner jag att jag vill ha henne som stadsminister.
Blog awards? Va fan är de? Hmm.. Nu gör vi en hel gala för dom som gjort sig känd på sillisar och ankläppar som lägger ut dagens måltid! Är de någon som har sett Kissies påskägg? Godis + Bantningspiller = KISSIE STYLE! WEAAAH sålänge jag äter bantnigspiller kan jag äta godis!!

RSS 2.0