30 Januari

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att få börja. Jag har inte en lugn dag i dag, jag slutar 1 då ska jag fara och fika med Maria :D efter de ska jag och danne fara och köpa mat, städa och bjuda Kajsa och Tony på mat. Sen  vet  jag inte om de blir att bowla eller kolla på skotrar. Mysigt mysigt..

Imorgon blir de inte heller så lugnt, men jag får sovmorgon. Dansen med barnen har äntligen börjat om. Jag har saknat dom så himla mycket. När jag kommer hem ska jag packa och tona håret för att vi ska fara till Umeå med Dannes jobb och bo på hotell.. De blir kanske dåligt.

Nu är Januari snart över och lilla Vilma fyller år snart. Undra som flundran vad hon ska få i present. Hon fyller hela 7 år! Nu är hon en stor tjej :)

Saknar Danne och får inte träffa han förän kl 4. De sög ju.
blö


29 Januari

längtar hem o mysa med danne.

26 Januari

Idag börjar jag gå på schema, de är mycket skönt.. Ska jobba kväll idag med.. huga huga..

Längtar redan hem till Danne..


25 Januari

Personalfest igår då, roligt med lekar! :P Hahah , for in med Amanda , Martina och Emil till krogen. Danne skjutsa och följde med. Han är då för söt! Helt felfri kväll :)

Nästa helg blir de att börja om med dansen och fara till umeå och bo på hotell med Daniel.. De kommer bli kul även om hans jobb ska med.

btw har min dator dött.. !

13 Januari

Jag var hos Jossen igår, de var de mysigaste jag varit med om på länge, vi har redan hunnit planera nästa gång vi ska hitta på nått, även om de är långt fram. Vi ska fara och köpa en kalskrove och äta den hemma hos mig. Jossan har aldrig ätit en sån, de är kanske inte direkt den godaste pizzan i världen, men alla måste ju prova. Ja de är ju ett tag till dess , 27 januari, jag får lön och jag är ledig.. häärligt.. ! Jag har inte berättat för Danne än att han inte får vara hemma då. Eller ja, han ska få vara med och äta, sen fara. Hehe . Måste kanske berätta de. Såja. Vi håller på att städa, eller ja, danne har just dammsugat och jag har just diskat. Vi väntar besök ;)

Ja, igår köpte jag en ny mobil och Danne förstås, vi har så bra fantasi att vi köpte likadana. Sen glömde jag min gamla i hamn så vi var tvungen att hämta den för att mitt kort var kvar i den.. Jag glömmer saker jämt. Btw så firade jag och danne 5 månader igår, hoppas de blir 5 till. Grattis gubben.

Luna är helt störd som vanligt nu biter hon sig själv i rumpan och i benet och jamar. Igår lät hon som en tupp på morgonen. Tror hon inte har alla hemma, men söt är hon för de. Hennes nya grej är att göra kullebyttor, hon gjorde säker 5 stycken igår.  Nu rullar hon som en boll. Sart kommer hon att få en liten kompis ;)

Nu ska jag gå och duscha så man ser lite anständig ut. LEDIG IDAG!! :D

11 Januari

Pappa och Palles födelsedag, grattis.. :)

Imorgon köper vi ny mobil(W890i?) och sen far jag till jossen.

7 Januari

Jag saknar Josefina W Lindh.  Mycket.



Jag ska få turer på papper, jag vet inte om de kallas schema! :D Mellan den 12 och 25:e! inte mycket med de är ok :D

2008

Jag har :
Tagit studenten.
Gick ut med en helt underbar klass och jag saknar dom verkligen. Gjorde ett bra sista år men de hänger nog på alla roliga klasskamrater.
Skaffat jobb.
Träffade många helt underbara männsikor som gör att man verkligen orkar med jobbet. De var inte en nitlott kan jag påstå.
Var på Pdol
Jag vann chokladkakan! Men jag har inte fått den än..GE MIG DEN KAJ O BELLA..  Träffade en viss person där ;)
Jag fick en Danne.
Den mest underbara männsikan i hela världen, ångrar ingenting med den stackaren.
Började skola.
Jag var hur peppad som hellst.
Torkade vatten.
Danne fick vattenskada i sin lägenhet och var inte hemma så de var lilla jag som fick torka ihop allt, nästan.
Slutade skola.
Men insåg att de inte var så roligt som jag trodde.
Köpte en katt.
Den finaste av dom alla, lilla Luna.
Varit på hockey.
Något som jag inte kommer att göra om.
Jag har flyttat.
Bor nu på anderstorp med Daniel. Ska snart göra adressändringen
Fått presenter.
Som förra året.
Fått julklappar.
Som förra året.
Varit på Ikea.
Med Danne, Amanda och Olov, köpte saker för många gludpengar. De gör jag gärna om.

Tror inget år kan slå de är året.


RSS 2.0