26 Februari

usch usch usch usch usch, jag hatar att köra bil! Jag blir knäpp jag ska inte ta körkortet!!

Imorgon kommer F och på lördag ska jag och A ha en date! De kommer bli mysigt. Lön imorgon, 13 000 sitter inte fel i fickan! Sen på måndag får jag en tusing :)

Idag gillar jag D och imorgon gillar jag han mer!

25 Februari








The heart is pumping for my life
the mind is happy and I,
I will love you 'til the day I die

25 Februari

Idag ska jag jobba från 13 till 17. De är skönt att jobba så! Man får sova ut på morgonen och man har tid att göra något på kvällen. De är faktiskt hur härligt som hellst. Jag vet dock inte vad jag ska göra på kvällen men nått kommer vi nog på! :)

Jag vill att F ska komma tillbaka, jag saknar henne! Men hon kommer hit på fredag! När mitt schema har gått ut så ska vi ta henne på riktigt. Då ska vi träna på allt! Hon ska vara så väldresserad. Sen ska vi gö upp henne! Oj så tjock hon ska bli. Jag har redan lärt henne sitt!




24 Februari

Nu är jag hemma. Har jobbat på förmiddagen och haft en körlektion efter de. De gick ganska bra. Lite stressande.
Vid 5 ska vi fara och äta hos D föräldrar, vi ska tydligen få semlor. Huwa! Jag fattar inte att en sån äcklig bulle ska få en egen dag? Kunde dom inte ha gjort typ hallongrottans dag, men de är en kaka , jag vet. Men typ kleggbullens dag? En bulle med en massa gult klegg på! JA då hade den dagen varit uppskattad! Bråttombullensdag? Ja de är ju hur gott som hellst. Den skulle få en egen dag! Blåbärsmuffinsdagen? Banankakedagen? Kladdkakedagen? Cheesecakedagen? Näe, inte ska de finnas några sånna dagar inte! Alla dåliga dagar ska finnas, fettisdag och klamydiadagen! Woohoo. KUL

Igår var jag och A hos vetrinären med lilla L. Vetrinären var urdålig och mummlade och ändrade på saker när man inte var där. Vred och vände på den stackars kissen. L tittade på mig och mimade "Help me".  Vi fick iaf medicin som vi ska trycka i henne så hon ska bli en frisk kissekatt.
Efter de så for vi på icamaxi och handlade sen lagade D mat och A diskade. Jag stod i ett hörn och sjöng för jag hade migrän och blev lite tossig i huvet. Jag fick lite svårt att konsentrera mig. Men jag dukade iaf. Sen såg jag på film medans dom små fick vila efter maten. Dom uppskattar inte bra svenska filmer, fyra nyanser i brunt. 

                                                        Ps Jag ska börja skriva som A skriver. Bara bokstäver. Ds


8 Februari

Lilla Vilma fyller 7 år idag. Grattis stortjejen. Tur att någon kommer ihåg de.

Valkyria var bra..

8 Februari

Lilla Vilma fyller 7 år idag. Grattis stortjejen. Tur att någon kommer ihåg de.

Valkyria var bra..

RSS 2.0