Varför?!

Idag är jag döende, jag trodde seriöst att mina sista minuter var komna efter jag hade varit i tvättstugan. Jag började hosta så mycket att jag var säker på att alla mina revben var brutna. De räckte dock inte, jag kunde bannemig inte andas, jag trodde jag skulle dö. Så i ren förvivlan ringde jag mamma, jag tänkte att hon måste ju få veta att jag håller på att trilla av pinnen. Men då lyckades hon lugna mig och hon ska komma med en massa saker när hon kommer och hjälper mig packa. Varför kan hon vara hemma med vård av sjukt barn? Bara för att jag flyttade hemifrån för 2 år sen betyder inte de att jag slutar vara hennes unge. Jag skulle verkligen behöva någon som tycker synd om mig och de är då mamma bäst på att göra. Så mamma prata med rönnskär och säg att jag är sjuk, dom är säkert förstående därborta. De här är inte en passande tid för mig att bli sjuk, flytten och ledigheten. Förbannelse. Nä, nu ska jag ta mig i kragen och se om jag får i mig mat, nog för att jag helst bara dricker te idag.


De bästa som har hänt mig!

Jag har just ändrat mitt språk på Facebook till Pirate tongue! När de ska stå "För 43 minuter sen" står de istället "43 shots o' rom ago"! Hur underbart kul är inte de? Istället för "2 vänförfrågningar" står de "2 sorry louts think they're yer mates!" Istället för "gilla" står de "Arr!"
Är de bara jag som sånna saker verkligen gör livet totalt sanslöst roligt? Varför köpte jag inte Captin Morgan och drack ikväll? Dumma dumma jag!


I've got another confession my friend.

Jag sitter och lyssnar på Sasses spellista på min spotify. Jag brukar göra de ibland. Var bara tvungen att få de ur mig! Jag måste sluta låtsas att jag hatar saker som jag egentligen gillar. Förlåt Brasse, men din musiksmak är inte fy o skam! MEN DE BETYDER INTE ATT VI SKA LYSSNA PÅ DE TÄTT O JÄMT. OKej, jag gillar kolla på fotboll ibland, när jag är själv, inte hockey men handboll kan vara kul. Jag gillar faktiskt cocacola men inte i stora mängder. Jag säger jag hatar cola men jag brukar faktiskt köpa de då och då.
Men detta slår jag fast vid, JAG HATAR : Star wars, sagan om ringen, Harry Potter, Håkan Hällström, låtar som : "Jag vill inte veta vart du köpt din tröja" och Hockey, framförallt Skellefteå AIK. Hoppas dom åker ur elitserien och får spö av löven!
Saker som jag föröker gilla är senap och oliver. Senap har jag gjort stora framgångar med men oliver är bara gott utomlans.

Vilka världsproblem jag har och bli inte självgod för din musiksmak Sasse.


Bara för att han är den sötaste jag sett!

Mardrömmar.

De är tredje natten i rad jag har stressdrömmar. Inatt drömde jag att jag sket i jobbet. Jag skulle börja fyra men sket i att fara, men jag for typ halv sju. Då visade det sig att jag aldrig jobbat där förr och hade ingen aning om vad jag skulle göra. Fy vad jag hatar att drömma att jag skiter i jobbet. Jag mår fan dåligt hela dagen efteråt. Måste, måste få semester så jag kan få vara ledig i en vecka. Annars tror jag att jag går under. Jag kommer inte palla.. Ifall jag får semester på fredag behöver jag bara härda till torsdag.

Uscha,,

Jag orkar inte med mig själv, jag klev upp 5 imorse och har jobbat hela dagen, alltså 7 på morgon till 21 på kvällen, ingen ledig stund på eftermiddan. Jag är så slut i huvet att jag kan inte uttrycka mig i ord. Jag har irrat omkring så jag blir yr i huvudet. Jag tycker de är konstigt att tanterna o gubbarna inte blir less att se mig.. Jag brukar fråga dom ibland om dom är less mig. Oftast säger dom att dom aldrig kommer bli det, då blir man glad i hjärtat.

Till Bebis.

Varför är inte du som kladdkaka? Ju tidigare man tar ut den ju goare blir den. Din mamma är råseg på att baka dig iallafall. Hon verkar vilja ha dig torr och hård. De gör ingenting att du kommer lite tidigare.. Jaja, jag vet att du ska komma kring första juni men jag är faktiskt lite övervänt. Eftersom du inte kan läsa riktigt än och tror inte direkt du kommer och läsa min blogg när du väl kan läsa så kan jag berätta att du ska få världens roligaste gose...djur? Gosebajs och gosekiss kanske?
 
Jag och tant Sasse blev då stormförtjust. Kanske kan bero på att vi inte är lika mogna som din mamma. Hoppas du hörde mig när jag pratade med dig idag, jag pratade ganska högt för att du skulle höra. Hoppas din mamma inte petade dig i skallen när hon tryckte på magen. Isånna fall ska jag säga till henne på skarpen.


RSS 2.0