Katter och Jobb.

kisse


Just nu ligger hon på min arm och kollar på när jag skriver, hon har sprungit omkring som ett cp och nu är on en trött kisse. Vi är i skelleftehamn och jag ringer som en tok för att nån ska kunna ta den andra katten, pappa kunde inte ta henne så Danne ska ringa till hans faster och jag ska ringa till Lollo, men hon svarade inte. Spö ska hon ha för de. Jag hoppas verkligen de här ska lösa sig annars måste jag gulla med mamma men hon är inte så förtjust i katter. Bara i Lasse, de är hennes ögonsten!

Ja, jobbar ikväll till 9, de gjorde jag igår med och sen ska jag göra de imorn, på fredag med. Men jag kommer säkert få fler turer. Skulle inte förvåna mig om jag får jobba varje dag i 2 veckor, sen så får jag inte jobba alls. Bruka väl vara så. Men de är ganska trevligt att vara tillbaka till jobbet, men de trevligaste är när vårdtager kommer ihåg ens namn. De blir man som varm i hjärtat. De är verkligen de roligaste jobbet jag haft. Man får så mycket tillbaka, man är verkligen uppskattad då man kommer i dom flesta fall! I helgen jobbar jag då mycket, satan så bra de är :)
Nu ska jag ta på mig kläder och ut å leta nån cykel jag kan laga.. Hoj

Jo

Jag blir glad av att titta på dig.


Crap

Igår fick jag jobba, jag var verkligen glad över de till jag fick cp-ryck i ryggen. Inte roligt att jobba i hemtjänsten då inte. Men jag klarade de. Men de var en hel del smärta i ryggen kan jag lova!

Nu har jag lyckas blivit sjuk, jag vaknade 3 i natt och hade ont i halsen! Nu har jag problem att prata, eller ja nu går de bättre. Sen blev jag besviken då dom ringde från jobbet och ville jag skulle jobba, jag kan ju inte om jag knappt kan prata! Men jag jobbar imorn ist, de går lika bra, och på lördag samt måndag. De är väldigt bra.

Imorn kommer Vilma hit, vi ska ha så roligt att hon ska skratta konstant, vi ska bada på lördag i de nya eddahallen! Sen ska hon få vara med på dans och lek. Vi kommer ha så roligt. Längtar som en gris kan jag lova. :)

Dröm

Jag hade världens konstigaste dröm nyss. Jag var på jobbet och skulle fara till en vårdtagare men somnade hos han! När jag vaknade så var den jag gick med borta! Jag fick panik för jag hade ingen nyckel till lokalen och jag visste inte vilka jag skulle till sen. Tillslut fick jag tag i en som hade nyckel men skämdes för mycket för att berätta vad som hade hänt. Jag gick och kollade vilka jag skulle gå till sen men de var nån som hade skrivit så dåligt så man såg inte vad de stog. Men jag skämdes för mycket för att fråga. Helt plötsligt var de fika och alla kom in. Jag satt helt tyst och funderade hur jag skulle lösa de här, så jag hade tänkt fråga en efter fikat men jag hon for. Så jag fick sån panik att jag hade tänkt ringa till Daniel och säga att han skulle komma och hämta mig.
Sen vaknade jag i hans säng och trodde att jag stuckit från jobbet. Jag är fortfarande helt skärrad!

Haha

Dom som ska tåla skämt.

De blev en Luna.

Och hon är hur vacker som hellst. Ligger i mitt knä nu och säger att mamma är bäst!

Bra och Dåligt.

Igår satt jag och läste den där helvetes boken, den är verkligen hur trög som hellst så jag skulle gå till köket och dricka vatten. Då trapade jag i vatten, först trodde jag att det var Selma som hade pissat, men jag tror knappast att hon pissar så att de räcker över tårna. Sen upptäckte jag Selma i köket, under bordet sitta mitt i en annan vattenpöl och bara stirrade på mig. Då insåg jag att de var nått fel eftersom att de var i hallen, köket och sovrummet. Jag började självklart att försöka få upp vattnet men de var i princip omöjligt, de kom bara mer. När jag står med alla handukar så ringer de på dörren och de kommer 2 gubbar som säger att grannarna har vatten ända upp till forknölarna och att ett rör gått sönder. Tillslut så kommer Dannes pappa hit och hjälper mig att få ihop vattnet sen kommer Danne och Kim. De tog nog en timma att få ihop allt vatten.
Nu är samma gubbar här med några killar som ska mäta fuktigheten i Dannes lägenhet, fårse hur de nu går. Hoppas på de bästa iaf, vad de nu är. Är de mycket fuktigt får han ju nya mattor å hela köret, är de inte de så slipper han ju att de ska vara här o lägga nya.

Idag ska jag och Danne hämta en katt i Luleå, de är en norskskogskatt blandat med en bondkatt, den var verkligen hur fin som hellst. Ljusgul tjej. Dom la ut annonsen på blocket kl 12 och vi ringde halv 6 då hade redan en katt gått och den andra var redan i 2 stycken som skulle komma å kolla på den. Men dom kom aldrig som tur var. 800 kostar hon, men jag tror hon är värd varenda öre. Vi har redan bestämt namn på henne, Luna ska hon heta. Men jag tror att de blir nått annat. Jag kände att hon inte passade i de namnet. Men man får ju se hur verkligen ser ut.

Jaja, nu kommer dom där gubbarna in närsomhellst, ska gå o prata med dom..

D.M

blö

Nothin' could change what you mean to me


Hemma igen.

Ja, jag är ju aldrig hemma nuförtiden, antingen är jag i Umeå eller så är jag  hos Daniel. Ganska skönt att vara hemma, de är så tyst men kallt som fan. Fattar inte hur man kan leva i den här kylan, fingrarna känns som isglassar. Men man ska inte klaga, jag kunde ha svettats.

Inatt sov jag hos jossen, de var ganska mysigt förutom att hon låg och prata efter vi sa gonatt, jag var rätt trött redan halv 9 så när klockan var halv 1 så var jag megasupertrött. Sen så väckte Jossan mig och ville jag skulle vara hennes smakråd med kläder + att hon sjöng. Jag ignorera henne så då sluta hon. Ett tag. HAHA, sen åkte jag buss från henne hem till mig, de var ganska lat gjort av mig.

Jag hade totalt glömt bort att de var onsdag idag och att jag skulle leda en barngrupp. Tur att Sassen påminde mig. Annars hade de gått åt skogen. Men jag vet inte heller om jag behöver vara där eftersom att jag har 3 barngrupper på lördag. Men jag tror jag är med iaf idag och kanske imorn bara för att de är så himla roligt. Barn är ju trots allt de underbaraste som finns. Påtal om barn, närsta helg ska jag och Danne vara barnvakt åt de mest underbaraste barnet ivälden, Vilma Holmqvist. Vi ska ha de så roligt, fara å bada, äta godis och hela köret. Om jag nu inte måste jobba på lördag. Hon kommer få de så roligt, de är ett som är säkert!

Ja, skolan börjar verkligen nu. Jag ska skriva en bokresention på max 4 sidor och minst 3,5. Jag har inte ens läst boken plus att man ska koppla den till en annan bok. Så imorn blir de att läsa som en häst. Den ska vara klar på tisdag och jag är svinigt nervös. Jag vet inte äns hur den ska se ut. Garanterat IG för Petra Lindberg. Men jag ska då göra mitt bästa och plugga som en jude. Jag tror de lättaste sättet är att hitta en annan bokresention och ha den som mall. Då kommer de nog att lösa sig. Men de jobbiga blir ju att skriva med egna ord och återkoppla den till den andra boken utan att ha sina egna åsikter. Fy fan, vad har jag gett mig in på ?


Wooho

Tack brorsan för att jag fick gå från Anderstorp till Moröbacke, men de kan jag ta.

Igår bokade jag tid för att tatuera mig, de ska bli nått på handleden, nått om mina syskon, Marcus, Fredrik och Vilma. Riktigt vad än vet jag inte. Men de ska typ stå "Even after death" eller "Until death". Nått sånt. Kommer säkert bli nå döskallar om jag känner mig själv. Vart så sugen på att tatuera mig när jag följde med Tina dit. Satan så snygg hennes blev.

Fest på Moröbacke ikväll då! Börjar nästan kännas som de är de varje helg. Men men ,  vad gör man inte? Svinar!

Borde inte skriva de. Blir bara skit av kakan då! Ikväll ska jag visa vem den rätta pippi är. Eller som Åsa kort å gott kallar de; Petra.. Bad ass motherfuckers..

Finns mycket å skriva men orkar inte göra de! Hoj


Umeå Universitet.

Ja, nu har jag börjat skolan! De var verkligen rörigt första dagen, jag kände mig som i en high school film. Alla satt i grästet och pluggade medans jag gick förbi helt ensam! De var faktiskt ganska skönt att vara själv, jag kände mig verkligen självständig. I bussen påväg hem så höll en gubbe somna på min axel. De fick mig att tänka på den där SJ reklamen, men varje gång han höll på att somna på mig så rörde jag mig lite, så då satte han till sig. 
Andra dagen var inte lika rörig, jag kollade in vilken sal jag skulle vara i dagen innan. Så jag visste precis vars jag skulle vara! Men de är endå jobbigt att vara där, man vet inte hur man ska betee sig. De är en helt ny miljö och man känner verkligen ingen! Men jag tror på de här, de kommer bli kul när seminarierna börjar, så tvingas man ju prata!

Imorgon börjar jag 13.15 och slutar 15.00 de kommer bli tungt. Ska konka på en massa grejer som jag ska ha med till Daniel. De komme bli aningen bökigt. Men de ska nog lösa sig. Ska bli skönt att få sova ut på Torsdag, och plugga igen alla sidor. Jag kör verkligen hårt på de här nu! Kommer bli jobbigt att jobba helg kan jag lova. Fy fan, men de är de värt de. Jag kommer att klara de. OM INTE så är jag jävligt dum i huvet för att jag köpte ett busskort för 1300 typ. Inga skor för mig idag inte.

Tog ut tandställningen under idag och satte in nya tänder. De var de fulaste och äckligaste tänderna jag sett. Dom är små och långa, riktigt obehagligt att ha dom. Ska gå till Uffe imorn och säga att han får ta ut dom för att jag inte blev nöjd, jag nöjer mig bara med guld! Jag tycker de kan unna mig de efter allt lidande jag genomgått! Min favorittandläkare tog ut min undre tandställning, hon är så mysig, inte som den andra! Hon är så stressad och otrevlig. Kommer inte sakna att gå dit! INTE DE MINSTA!

Nä nu ska jag gå ner till min lilla Mamma, har inte pratat med henne på hundra år tror jag! Hon skulle göra fika :)



Kom hit...

RSS 2.0