Glädje

Jag tror ingen kan förstå hur lycklig jag är just nu. Jag har kommit in på universitetet i Umeå, social psykologi. Jag fick veta de när jag satt i möte på arbetsförmedlingen! Mamma ringde som en tok till mig och sa att jag fått brev från Umeå Universitet, så hon öppnade och sa att de stod "Välkommen till Umeå Universitet." Lyckan var överflödig! Jag har även träffat Bella och Kaj idag! Min lycka kommer att ta slut inom en snar framtid känner jag! PLUS att jag ska tona mitt hår idag och klippa mig imorn!

Daniel står i duschen just nu, jag vill att han ska komma ut så jag får se på Lost och han sova. Jag tror jag kör slut på den stackarn! Haha lillen då! Sen ska vi fara till Jossan och färga hår, eller i mitt fall tona! JAG KOMMER BLI HUR SNYGG SOM HELLST!!

LYCKA I ÖVERFLÖD.
 
 

Finig.

Kundvagnar, blocket och Hugh Grant

Helgen har ju varit väldigt rolig, festade lördag. For in på matfesten och åt langos. Haha träffade nått pucko som inte tålde skämt, han var lite skoj för att han blev så ruggit arg för att vara så gamal! Aja, sen for vi till olles å träffade hur många roliga människor som hellst. Tror inte att dom tog slut nån gång. Sen när vi började gå hem så tog jag mig tiden att köpa en stol på blocket. Jag å Daniel bar den hem till han. Sen när vi vaknade på morgonen for vi till statoil eller vad de nu är som är där. Påvägen tillbaka hittade vi en kundvagn som jag fick åka i. Självklart så tog vi upp den till lägenheten, de var dock inte så populärt av Frida.

Igår tog jag de bara lugnt, va med Jossan snacka skit, åt ostkrockar kollar på tv osv. Sen for jag hem och satt vid datorn och bara slöade, pratade med Danne i telefon, sen så kollade jag på Music and lyrics. Jo, jag ser samma film nu. Jag tycker den är ganska söt faktiskt. Låten som dom gör är faktiskt nördigt försiktigt söt. De är typ en låt som skulle kunna vara med i lilla melodifestivalen och vinna. Jag blir varm inombords av att se den.  Varför jag ser den igen är för att jag missade slutet och de kändes onödigt att se bara slutet. Så jag ser hela istället. ^^

Ikväll blir de att fira Daniel som fyller 21 idag, gammgubben dära. Måste typ kanske baka nått eller köpa en tårta. Ärligt så tror jag inte att de kommer behövas eftersom han blir firad innan han kommer hit. Men men, lite måste han kanske smälla i sig.

Egentligen skulle jag fara in till stan på arbetsförmedlingen men jag pallade verkligen inte röra på mig, känner mig lat och slö. Sen är de ju sånt skinande väder ute, man vill bara springa ut å lägga sig i gräset och känna hur regnet blöter ner en. Fy vilken tragisk dag de här kommer vara. Tills Danne kommer.


Fredag

Trött och rastlös, sugen på paj som ett as. Vill bara att de ska bli kväll så jag får kolla på Lost!

Mamma ringde och tjatade om att jag måste skriva in mig på arbetsförmedlingen, så ja, då måste jag nog göra de. De ända hon gör nuförtiden är att tjata. Men hon vill mig bara väl sa Åsa. De kanske är sant.

Igår så åt jag på kalles med Jossan, Jenny, Jennifer, Sandra och Amanda. Jävlar så gott de var! Riktigt mysigt med. De borde göras om.145 spänn för nå kött å pommes och vatten, galet gott. De var roligt att träffa alla dom där igen, jag kommer ju inte göra de i skolan så. Man börjar bli gammal nu känner jag! Lika bra å börja pensionspara på en gång. Välja gravsten och skaffa en unge.

Fest på lördag iallafullafall. Jag måste nog ta och lugna ner mig med drickandet. De börjar stiga en åt huvet. Eller så är de nått annat som gör de ;) Nä men seriöst ikväll ska de bara vara mys och jag längtar hur mycket som hellst. Jag skulle nästan kunna fara ut och jogga för att tiden ska gå fortare. Men de skulle aldrig hända så jag stannar hemma. Jogga är för mesar!

De finns så mycket jag vill skriva men pajen lockar som fan nu! HOJ


Torsdag

Haha partéy igår! Ganska så roligt. VAD SÄGER JAG? De var ball. Lite suddigt där på slutet men de är ok. Träffa en hel del människor. De var ju sån där hudvårds grej hos christina innan vi gick ut, så ja köpte nå tjafs av de där. Men jag kommer inte ihåg hur man skulle använda de. Jag har seriöst tänkt hela morgonen. Jag var ju inte full då hon berätta de så jag borde ju egentligen komma ihåg. Jag kom bara ihåg typ den där saken som gör att man får jämnare hud. De är verkligen inte lätt å vara mig, men kul. Nä men man blir ju råfräsch av sånt, nog ska jag börja använda de där. Eller anväder jag de inte så är jag dum i huvet, jävla 900 spänn! Hoppas den där mary kay är bra.

Pallar inte skriva mer. Hoj

Onsdag

Nyvaken å partysugen! Jag vet inte vad jag vill dricka eller hur mycket. Men de ska fixa sig, självklart blir de utgång men tydligen inte på Station 8! Blir lilla olles ist. Längtar som ett as nu!


Var så roligt att träffa vilma igår, varje gång jag ser min tumme tänker jag på henne. Hon målade min tumnagel igår med hennes nya nagellack. Vilma var verkligen uppe i varv. Men hon är go för de och jag saknar henne redan. Å jävlar tumme upp till Ingalill hon har nog en chans att uppfostra farsan min. ÄNTLIGEN! Den där karln ska veta hut!

Ut å vattna mammas jävla blommor för hon glömde igår, vad gör man inte för lilla mamma ?

Tisdag

Kul med Tisdag! Hahaha.
Funderar seriöst på att färga håret lite rödare. De är ju som fint.
God mat hos Fallebo må ja ju säga!

Puss o Knull ;)

Måndag

Patrèy fredag och lördag :)
Typ "depparkväll" på fredagen. men jag kände ingen depp. Tror dock inte dom andra gjorde de heller, av vad jag försod. Sen lördagen så var de fest på stackgatan och på en 30års fest. Jag vart nog lite för full på lördagen. Men de var smått roligt.

Igår kollade jag å Daniel på Saw och jag fick mardrömmar, men de gillas typ. Alltid lika spännande å drömma. De var typ så att jag och en massa andra var i nån lagerlokal och vi var 3 stycken som blev instängda i ett rum. Alla låg typ på golvet och var fastbundna. Sen kom de in 2 stycken karlar med nånting för skallen och jag har ingen aning om vad dom skulle göra. En av dom tappade mobilen och jag lyckades ringa 112. Sen fick vi oss ut ur de där rummet och vi sprang till dom andra. Sen vaknade jag.

I alla fulla fall så har jag fått ett kvällsjobb :) Jag ska leda två barngrupper i dans. Dom är mellan 4 och 6 år. Jag längtar verkligen tills de ska börja. Barn är ju så underbara. Ska förbi till Åsa på AU imorn och prata mer om de. Skulle egentligen dit idag men pallar inte att fara in om de regnar! De kändes lite trist. Måste frbi arbetsförmedlingen med så jag kan skriva ett ordentligt CV så jag får mig något riktigt jobb! Sånt måste man ju ha nuförtiden.

Idag kommer Jossan hem, längtar verkligen tills de. Vill höra allt om vad som hänt. Nä nu måste jag hitta nått vettigt att göra

Störd

Haha, skrattattack!
Varför är jag den ondaste människan i världen? JAG HAR FAN INGA ANDRA KÄNSLOR I KROPPEN ÄN ILLONDHET! Eller så är de en försvarsmekanism? Varför sitter jag och skrattar när jag är ensam? Måste prata med lillebror NU! HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Jävla Josefina

Åh vad  sur jag blir på henne. Jag vill också tatuera mig i stockholm. Jag ska nog slita henne i håret när hon kommer hem. Jag började kolla på tatueringar nu, blir så sugen på en till fasstän att de gjorde så ont. Fy vilken smärta! Eller så kanske de blir nånting på foten, förmodligen en döskalle eller liknande. De skulle vara lite coolt, typ med en fjäril. Jag är så omväxlande. Eller ska jag göra en piercing? Fan så svårt. Jag vill typ ha en mitten på överläppen. Men jag känner att jag nästan är för gammal för att göra de.

Jaja, nu ska jag spela lite FFXII :D


aoutch

second thoughts?
panic!

12:e Augusti.

Är inte livet underbart såsäg?
Fining.

Studenten


080808

Jadå, då har man ännu en blogg..
Glömde bort mina andra, minnet är ju på topp.

Ja, sommarn är slut och jag har iprincip bara jobbat. Men de är mycket som har hänt med.
Väldigt mycket.. haha.
Jag har inte träffat pappa sen jag tog studenten och ska jag vara ärlig så saknar jag den fan och lillasyster.
Ska nog till han nästa helg och hjälpa han att flytta, de är ju inte driekt första gången.
Men de ska nog funka.

Jag jobbar sista på söndag, på schema iallafall. Sen blir de nog att spring vicka så mycket som de bara går.
På måndag tar jag bort min tandställing, satan vad jag längtar, haft den i 2 jävla år. Men de blir nog bra skit de. 

Nu ska jag gå ner till mamma och se vad hon gör.


RSS 2.0