Today

Ska till A nu och äta brunch :) hem, packa och fara :P

Nu är de inte länge kvar!

Imorgon far vi, och jag längtar som ett as! Helt sinnes!! Jag och A ska baka nått imorgon(A myser med L och jag bakar o pratar), de är ju trots allt en födelsedagsfest.  Jo, de är J kalas, de är inget kalas utan tårta eller dylikt. Men då är ju han bagare så de blir svårt att baka nått. Han har ju redan ätit de godaste. Nu ska jag kolla på recept på goda tårtor. Åt en tårta igår som var den godaste jag ätit. Huwaligen så gott. K och T kanske kommer och J, hoppas dom kommer. De ska blir så roligt. :D

Mom!

Idag ska jag och Mr.Möller fara till min mamma och äta! :) hudra år sen jag träffade henne. De ska bli så kul. Mr o Mrs Lindberg var förbi och drack kaffe idag. Mitt i tvättandet och städandet.  Fick lite peniga.

Imorgon är de lön, då blir de att shoppa med ms. Lindh. Jag ska köpa leggings och lösnaglar. Älskar lösnagla! Middag på stan och sen bäre av till maxi! 

Men som sagt, nästa helg, då satan ska vi ha kul. Jag längtar som ett as. Jag ska börja packa redan imorgon och sen bara hoppas på att fredagen kommer snabbare. Klart ms. Töyrä ska med. Tror jag ska söva henne och kidnappa henne! De blir en baggis. Hon är ju inte större än en kaninunge. 

Tack Kommunen

för att jag får jobba 17 timmar gratis. ÄR INTE LIVET UNDERBART SÅSÄG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja känn ja blir BUTTER!! Jag har inte råd att skita den här månaden! LUGENDE PETRA! Jag är så arg att jag har ont i hjärtat! De här är inte hälsosamt! INTE MED MIN ILSKA. PLUS att jag ska städa idag, om jag orkar, sen ska jag tvätta, helt själv. Förmodligen ska jag diska med. De lär ju inte bli om den fan ska vara borta hela dan.. Less på mitt liv. LEEEEEESSSSS.

Peppa för nästa helg, 2dagars i Dannes stuga men härliga människor! Sola, dricka, grilla, skratta!

ftlnjk

Då var dom gifta.

En helt oförglömlig helg. Underbart bröllop med underbara människor! Bilderna kommer sen! :)

Min Pappas Bröllop

På lördag gifter sig karln som aldrig skulle gifta sig. Karl som hade funderingar på att bli homosexuell. Karln som bott på fler ställen än jag kan minnas. Karln som ha barnasinnet kvar. Karl som alltid lider av hunger. Karln som säger nej till saker men sedan glömt de. Ja, vad säger man, inte hade jag trott att far min skulle ta sig i kragen och gifta sig! Näsi, de var verkligen inte de jag trott. Imorgon får jag träffa mina fastrar som jag inte träffat på hundra år, farfar lennart som jag inte sett sen gud vet när. River min kusin jag inte träffat än, men framför allt så får jag träffa min farmor. Hon träffar jag oftare än dom andra men de är alltid hon jag saknar mest av alla. Hon och farfar Stig. Men som jag sa till Danne, de här är Ingalills dag, inte pappas. De är ända dagen i en tjejs liv man får alla blickar på sig och alla suckar av beundran och ren avundsjuka för att man själv vill vara lika vacker. Karln utan hår, ja han ser precis lika dan ut fast med en fin kostym!

Jag önskar er all lycka i livet.


Mjep

Var på stan idag och shoppade saker till bröllopet, smink och sånt skit! Amanda hjälpte mig.. Sen bjöd jag på glass för besväret.

Kunde dagen bli mycket värre?

Imorse ringde Inga mig och berättade att Sofia fått körtelfeber och att jag inte kan fara på dopet. Allt bara föll för mig. Men de finns inte mycket att göra åt saken. Imorgon blir de heldag på Anderstorpskolan. Jag ska ha en grupp som jag inte känner och kan inte dansen. Sen börjar tvivla på mina egna grupper om jag kan dansen. Men nog kan jag dom men de kommer bli en hektisk dag kan jag lova. De är bara att göra de bästa av situationen och le.


Did you ever know that your my hero?

You're everything I need and more.

Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now


Ve o fasa.

Nu ska den fan suga pengar av mig igen!!

Ja idag är man ledig o solen lyser ska nog lägga mig i solen när den kommit på rätt sida. Läsa en bok, eller skulle jag till stan? Jag vet inte. Undra om inte jag ska sola solarium så jag är brun till bröllopet. Chansen är ju stor jag blir röd men vafan! Då syns man!

Vad har man för kläer på ett dop? Ska dit på söndag, förhoppningsvis. Har ju uppvisningen med barna med. Oj ojoj, dan kommer bli fullproppad!

...

orkar inte..

Eller var de körlektionen som försovde sig?

Imorse vaknade jag 09.18 min körlektion började 09.25! Stress!!!!

Helgen har varit underbar förutom att D var i stugan! Jag och A betalade våran springnota och köpte godis till barn! helgen har varit mer än vrickad!

RSS 2.0