Over all this year has been the best ever.

De här året har faktiskt varit ett av dom bästa,

-Jag har hittat underbara vänner,
-Jag har ett fantastiskt jobb med dom finaste arbetskamraterna man kan få!
-Jag har fått veta att jag ska bli GUDMOR!!!!!!!!
-Jag har bevisat för mig själv att jag klarar mig heeelt själv.
-Jag har gjort en otroligt rolig resa till Turkiet.
-Jag har insett hur underbar familj jag har, som ställer upp oavsätt vad.
-Jag har mognat hur mycket som hellst, tack vara Sandra o Sasse.
-Jag har mött nya och gamla vänner. Gamla vänner som kommer tillbaka.
-Jag har fått träffa mina bästa vänners familjer som är totalt vrickade och extremt underbara.

Alla år har sina motgångar, de gäller bara att inte haka upp sig. Klart man får deppa, de hör till. Men tack vare Sandra, Sasse och min familj så har ni gjort detta år till de bästa hittills. Nästa år kommer de underbara älskade ungen som jag förmodligen aldrig kommer släppa. Jag ser fram emot nästa år, som kommer slå detta år med hästlängder.

Tack; Mamma, Janne, Markus, Fredrik, Farmor, Farfar Stig, Mormor, Morfar, Sasse, Sandra, Carro, Åsa, Ida, Ramme, Sara, Eva, Perra, Elina, Alle, Marie, Per, Carro, Marie, Challe, Lollo, Anna, Kent, Patrik, Jenny och Percis alla på jobbet för de här underbara året och vi ska skriva historia nästa år!



Oj oj oj..

De andra gången de händer, jag trodde de var en engångföretelse men icket! Första gången trodde jag de var jag som var dum men de är bara att konstatera, folk har ingen stil nuförtiden. De är alltså andra gången jag ser på bilder och tänker: "Ooh en maskerad! Eller vänta alla andra är inte utklädda?" Antingen har någon lurat denna person och sagt att de är maskerad eller så har hon väldigt onda vänner med sig när hon shoppar.


3:e eller 4:e dagen på Mellandagsrean?

Idag ska jag köpa parfymen och ljuset från Makeup Store, less is more. Jag och mitt hem kommer lukta gott!

Oj vad jag längtar till nyårs! Då ska jag följa Sandra och Ramme till Kent o Anna. De är nämligen så att Kent fyller 40! Men som dom säger, 40 is the new 20. Jag har hööööga förväntningar!

Julen

Nu är julskinkan i ugnen, pepparkakorna redan gjorda och vännen är på språng hit. Nu kan de få bli julafton. Nu är de julstämming. Nu har jag ro i kroppen. Äntligen.


Musik har en underlig påverkan på människan.

Idag när jag körde från morsan så kom en låt på radion, en låt som betytt mycket för mig under en period. Nu när jag hörde den gjorde den ont, de var nästan pinsamt att höra den. Jag fick samma känsla som då, en tid då jag var lycklig på ett helt annat sätt. Jag var ung och ovetande om hur fort allt kan sluta, en vänskap som sätts på prov och man är alldeles för ung för att kunna hantera de. En påverkan som egentligen vi hade kunnat lätt hade kunnat styra genom att bara inte lyssna. De börjar vara så länge sen nu men jag har alltid tyckt att de som hände var oerhört synd och onödigt. De var trots allt min bästa vän.


Nä nu blev allt lite jobbigare.

Jag har blivit antagen till stadsvetenskap i Umeå. Jag vill så gärna plugga men de kommer bli så himla fattigt för mig. Sen är de drygt att åka buss och jag vill inte flytta från skellefteå. Sen om jag nu vill bli journalist m. inrikting stadsvetenskap ska jag sedan ner till Stockholm och plugga. Hur långt från Mamma är inte de? Ärligt talat trivs jag i skellefteå men de är ingen stad för karriär direkt. Mitt allt är ju faktiskt här. Jag har pratat med Janne och fått några kloka ord. Sen hur jag gör får vi se inom en snar framtid.

Nyårsafton

På nyårs kommer jag bära denna underbara klänning...

Och jag kommer vara ursnygg :D


To be or not to be...

...snusare är ju den stora frågan. De bästa jag vet är den första snusen på morgonen och när man ätit mat på lunchrasten, lägger sig i soffan med spotify i öronen och lägger in en Skruf White potion. Men igår när jag kom hem och satte mig vid datorn, då kände jag att jag behövde en snus men ville inte ha en. Vad gör man då? Man måste verkligen ha en men jag ville verkligen inte. Jag väntade ett tag men de gick inte över. Samma sak när jag var hos Sandra och vi kollade på PH, jag ville inte ha en men kände att jag måste. Jag funderar om mitt nyårslöfte ska bli att sluta snusa. Men jag älskar ju verkligen att snusa. Morgonsnusen, lunch-och middagssnusen, gonattsnusen.. Resten är bara skitsnusar. Om man kanske lägger en snusdosa på jobbet där man bara får ta 3 snusar om dagen och sen sluta? Men jag tror inte de kommer att funka.. Jag tror jag ska göra ett ärligt försök. Ett riktigt ärligt försök.


Julpynt och julmusik.

Nu har jag pyntat och sitter och lyssnar på julmusik. Jag sitter och väntar på Sasse som aldrig verka komma.. Jag vill verkligen visa hur fint jag har de. Men hon verkar hellre sitta och läsa bloggar. Då får jag väl lägga ut en bild istället..


I dessa tider saknar jag Caroline J så att de gör ont i hjärtat.. Vinn en miljon och kom.

RSS 2.0