PS3

Då var jag en ägare till ett ps3 + 4 spel.. Längtar tills jag har de i hamn då ska jag spela på våran HD tv.. WOOHO! :D
Köpte folklore förut men de sög så jag bytte in de mot Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction.. Ska prova de när jag kommer till lollos lägenhet igen.. HEHE gick på stan igår med Lollo, satan så roligt.. CHOKLADPUDDING! Vi kollade på halloween saker. De finns fan ingenting. SÅ JÄVLA VÄRDELÖST.. Hatar verkligen skellefteå.. hoppas de sprängs... BTW så bokade jag Little big planet

Nu ska jag till jossan

En dag så blir de måndag. Den dagen är nära.

Snart bär de av till stan igen. Sitta där å mögla hela natten och spela FOLKLORE... SUCK ON THAT BITCH! Jag ska spela så mycket att jag tror att jag är i spelet. Jag ska inte höra ett piss utanför min värld. Jag tror tammefan jag ska dricka öl.. Må jävligt gott.

På måndag köper Petra Lindberg Lönnqvist sitt eget PS3, om inte ja å danne delar. Men jag köper ett på måndag, punkt slut. Hahahaha.. de killas i magen då jag tänker på de.. DE ÄR SÅ OBEHAGLIGT!!!!

Weei!

Nerd today, partyanimal tomorrow..
Blir ball , blir ball..
6088 i lön, trodde jag skulle få 3000 för jag hade inte jobba ett skit. Men jag gråter inte..
Fryser som ett as, men de kan jag ta.


Happycat

Jo jo!

Sitter  på jobbet och ska gå nu.. har ingen dator hos Lollo!
Men jag är väl inte värd att ha en dator där?

Jasså du..

Helt plötsligt får man jobba igen.. Jobbade idag och ska jobba imorn. Som tur är så är jag på lyckan imorn.. Tacka gudarna för de.. Skulle inte palla 8 - 17 på stacken.. HURRVAS.

Ja, tror jag ska slänga ut Lollo ur hennes lägenhet och sno den av henne, den är så charmig så de är inte sant. Världens finaste badrum! De kommer inte bli lätt att få ut mig därifrån inte.. Tror j ag ska ringa till Lollos chef så hon får förlängt! De skulle sitta fint :) Sen lämnade hon ju kvar sitt ps3 så vafan tror hon? Vi kommer nöta upp den där konsolen. SKYLL DIG SJÄLV LOUISE HOLMQVIST!!

Nä nu ska jag ner å mysa med dom små livet... på tal om djur, Lasse kom å hälsade på idag, fy fan vilket fetto han har blivit, han ser ut som en uppsvälld ballong och jag skojar tammefan inte. Men söt är han för de. Hoppas Luna kommer upp i samma klass för de är mycket att krama. Jag och mamma började fundera på hur gamal den där katten är. Han är snart 5 år tror jag vi kom fram till. Han håller på att bli en gammkisse. Saknar lilla Luna nu.. Fruktansvärt. Jag ska pussa sönder henne när jag kommer till Lollos lägenhet..


Gillar Daniel Möller mycket.

En glad en Petra

Jag ska få en till kusin om 5 månader!

Idag  flyttar jag och Danne till lollos lägenhet! De kommer bli surt att inte ha något internet i 16 dagar typ. Kommer inte kunna boka några turer osv. Men de löser sig alltid på ett eller annat sätt. Lollo är verkligen en ängel, snacka om en gullunge som vill låna ut sin lägenhet plus att hon lämnar sitt ps3 och att vi får ha katten där.

Igår var ju jag å Daniel till byske och käkade på bianco med Jossen , Jenny och Nina, ja Thim och Robin med. J, J och N kunde tammefan inte sluta skratta, dom var helt jävla galna. Men dom är roliga på sitt sätt.

Nu ska jag ner och tvätta så jag har några kläder i lollos lägenhet.
 
 
 
 
P.S, jag tror på dig, de kommer jag aldrig sluta göra. Nånstans längtar jag tillbaka till 2004 och 2005. Moppekörning, tjuvrökning och långa pratsamma nätter. Jag saknar att höra dig sjunga. Jag skulle vilja vrida tillbaka tiden för att få uppleva allt vi gjort men samtidigt vill jag ha nya minnen med dig. Du är den människan som haft mest inflytande på mig.
Mocking bird

BIANCO

Nu ska jag snart ta en buss till Danne, sen ska vi till byske å hälsa på farsgubben! IMPULS :D

Jag gillar Daniel, ska fråga chans på han idag.

Mys

Daniel : Får du ingen luft ?
Jag : Nä
Daniel : De är bara en kram.

2 månader ...


SKREV EN HEL DEL MEN DE FÖRSVANN FÖR  ATT BLOGG.SE ÄR EN FITTA

tragist så in i helvetet

Kärringen kan aldrig bestämma sig...

Luna, min bäbis

ligger och kollar på datorn, vi brukar kolla på katter på youtube. De tycker hon är kul, spec klippet The two talking cats.

Mitt...

...liv är inget värdigt liv för er som ville veta.


jobbjobbjobbjobb...

jobbjobbjobb.... 13 - 21 idag, 7 - 17 imorn och 7 - 16 på onsdag! Sen vet jag inte hur jag ska jobba, om jag är ledig eller. Man får hoppas helt enkelt även om jag behöver pengar!
Jobbade 6 dagar förra veckan, och på onsdag har jag jobbat 6 dagar i streck. Men de skulle inte förvåna mig om jag jobbar torsdag och fredag. Måste tänka att de är pengar.

Mamma opererar sig idag, så nu kommer de vara mycket självömkan framöver. Buläää!

Kisse är galen.. Petade mig i ögat imorse.


Försöker tänka positivt!!!


.

Just to see that smile
makes my life worthwhile

blö


Jävla idiot

Vikariesamordningen ringer mig 20 äver 7 imorse och jag hinner inte svara, så jag ringer upp max 1 min senare och får en utskällning för att jag inte svarade. Sen får jag inte jobba de dom hade frågat om! För jag sa till henne att jag skulle kolla upp en buss på en gång och hade gjort de! Då säger hon bara till mig att gå och lägga mig igen. Nu ska jag tydligen jobba en timma? SÅ FAN HELLER!

Happyface

Petra Hanna Karolina Lindberg Lönnqvist är ledig imorn.
Om dom inte ringer imorn på morgonen.





Mina sockerbitar.

RSS 2.0