sanningens ord.

Jag älskar verkligen mitt liv! Jag är oftast glad, har jättefina vänner och jag har ett jobb som jag trivs med. Men de är klart att de finns motgångar här i livet och mer med de är de inte! Alla tycker att något är jobbigt någon gång och ingen kommer ifrån de. Punkt slut. Men iställer för att sitta och deppa i flera år kan man rycka upp sig, ta tag i livet! Vad låter roligare? Sitta hemma och deppa eller grilla med sina vänner? Ja, jag tror jag hellre sitter hemma och deppar! Men de är klart att man inte kanske har orken att ta sig ut när man är nere! De är där kompisarna alltid finns till hands, jämt! Jag deppar inte ofta men när jag gör de så finns dom där! Jag gör samma sak med dom när dom är nere. Jag kanske inte är den bästa ströstaren och säger inte alltid rätta sakerna! Men jag försöker, då spelar de ingen roll! Jag vet att mina kompisar försöker och då kan jag säga att mina vänner är bäst på att trösta, lyssna och ge råd. Då är de upp till mig om jag vill ta emot detta, väljer jag att inte göra de så är de helt enkelt mitt eget fel.


Kaffe o rock..

Ja, de är de som håller mig vaken nu! Jag börjar om kl 15 igen och då har jag Sasse med mig på Norrböle! Ja så de är där jag jobbar till kl 21. Sen upp 7 och kanske kanske kanske jobba till 9 i ett sträck! Jag känner mig lite slut faktiskt! Men nu är jag uppe i 203 timmar så nu behöver jag egentligen inte ta på mig något mer! Men nu räknar jag de som lite extra pengar!

Ägg, bacon och gurka till lunch! Mums! De här med GI kommer gå fina fisken.. Sen till frulle och på fikat blev de naturell yoghurt! Snart är jag FFF! :)


Turkiet.

Jag längtar i sinne till turkiet (jag älskar blåbär och farmor ris.), de förvånar mig inte om jag skulle börja packa snart. Jag har redan börjat att köpa kläder som jag inte får använda innan turkiet. Imorgon är sista måltiden med ris som jag får äta! Då blir de sushi med Sasse! Sen är de bara ägg, kött, grönsaker sallad och smoothies som gäller. Men jag ska vara fitforfight i turkiet, om jag hinner ska jag börja gå med.
Men jag har ju ett problem, jag får ju inte dricka när man äter gi mat, hur fan ska de gå? Jag kan ju inte spräcka mitt veckointag av alkohol! Men om jag håller stenhårt med maten kanske en dag i veckan med några öl inte är så farligt, eller så får jag dricka så mycket att jag spyr? Lite bulemi där men vafan!

De blir en liten hektiskt dag imorgon, 7-12 på norrböle, lunch med sasse, maxi med mamma och sen 17-21 på älvsbacka! Jag kommer sova gott på kvällen iaf! Sen jobbar jag samma igen på onsdag, vad gör man inte för dom äldre? Nä, men de är väldigt roligt att jobba faktiskt, jag har ju inte ett så dåligt jobb! Man får ju fika... fick.. jävla GI


Puttebo

Fantastiskt, makalöst, hutlöst, (s)vinigt, skitigt, pratigt, öligt, roligt, blött, varmt, kallt, ont, blod, virvel, paaaaj, blåbär, fisk, soligt och charader men ingen bastu blev de.. Men helt otroligt har de varit!
Sandra, Carro, Sandra, Anita, Sofia, Perra och Eva. Tack för allt!

RSS 2.0