Midsommar!

Joda, de har de varit, jag firade min genom att göra kvällsfika och vara bakis. Men så illa var de inte, jag o Sandra såg film efter jobbet och käkade chips o godis :)
Nu är de bara en jobbar helg kvar, sen är de stadsfesten och då tror jag att jag ska vara full! :D Nu återgår jag till städandet!

Fasansfullt!

Igår när jag och sandra åkte från bergsbyn så såg vi en liten fågel på vägen. Han satt där helt oberört med sin vän som plötsligt flög iväg! Fågeln förstog ingenting men insåg snart att de var en bil påväg! Men de var försent, han försökte flyga undan men den stora sugkraften från bilen gjorde så att han slungades in i däcket! Jag skrek för full hals.



Jag har även varit i Sassen stuga och sovit över! Sååååå mysigt, jag vill inget annat än tillbaka! Jag måste köpa mig en egen stuga!



 


Drömlandet.

Tallrikar, skåp, tavlor, knivar, stekpannor, lampor, bord, sängar, sängbord, gardiner, överkast, bänkar, hyllor, kuddar, mattor, burkar, glas och så mycket mer. Ja, de har IKEA att erbjuda och jag gillar de starkt.
Jag har gjort en burk och lagt alla mina småpengar i som sedan ska spenderas på IKEA. De är länge kvar innan jag ska fara och de blir förmodligen med Mamma då! Jag drömmer mig bort redan!

Kan man hosta upp sina egena lungor ?

Jag har så ont i lungerna att jag snart krimerar! Jag var tvungen att fara hem från jobbet vid 9 för att de är så tungt att gå. Jag gruvar mig för att hosta och försöker undvika de så mycket som de går. Halsen gör ont och jag är svinrädd att få halsfluss igen, då hoppar jag i älven och stannar där. Men inte nog med de, jag skulle spela brännboll idag! Int fan går de! Jävla skitdag... Nu drar jag in tvn i sovrummet och lägger mig där och skriver en handlingslista till mamma sen ska jag tycka synd om mig tills de blir bra igen.


RSS 2.0