Min stora Kärlek.

Som jag älskar dig, du är mitt allt. Du gör mig glad när jag är ledsen och lugn när jag vet att jag är påväg till dig. Du kan få en regnig dag att verka som solsken och få en kall, hurvig vinter att kännas som en het sommardag. När jag ser på dig så fryser jag till is. Du har allt jag inte ens vågat drömma om, du har även mer än så. I mitten av dig finns ett stort hjärta som kan laga den mat jag känner för och de vet jag att de skulle du göra för mig. Du låter mig handla hur mycket jag vill och du säger inte ett knyst. Din enorma port känns så välkomnande, den känns så hemma. När jag kliver in genom porten till ditt hem så vet jag att jag möts av en stor omfamnade kram av värme. Vad vore mitt liv utan dig? Förmodligen totalt meningslöst och mitt hem skulle vara utan möbler, vasar, värmeljus, ljusstakar, krukor, kuddar, gardiner, stekpannor, glas, tillbringare, galjar, tvättkorgar, handukar och hängare. Den dagen du slutar finnas är den dagen jag tappar hoppet om livet. 
IKEA, jag älskar dig av allt mitt hjärta och den 16:e April så är de du och jag igen. Då ska du även få träffa min mor. Du kommer älska henne.


Gissa hur mycket jag tycker om dig!

Jag har nu handlar de första sakerna till bäbis, 4 böcker som heter "Gissa hur mycket jag tycker om dig". De handlar om en kaninpappa och ett kaninbarn som hoppar omkring i årstiderna. Dom är verkligen jättegulliga. Jag hittade först 2 bodys men tänkte att de kommer hon förmodligen få rätt många av så de blev böcker istället. Så Sandra har nått att läsa när bäbis blir lite äldre! Skulle kanske vara lite överkurs att läsa för en nyfödd om årstiderna. Nog för att ungen kommer bli den smartaste men lite lugnt får man väl ta de.

 

Wall of Fame.

Nu ska jag börja med min wall of fame. Jag gar varsamt klippt och ramat in 12 kort som nu ska få visa sig på väggen i min trappa. De är kort på mina vänner, mig själv, mina syskon och släkt. De kanske låter väldigt barnsligt eller gammalsags att göra de men de ger jag blanka fan i. Då får de vara så för min åsikt är att de blir hemtrevligt. Jag köpte dubbelhäftande "kuddar" som jag ska klistra upp dom med, tror inte hyresvärden blir nöjd om jag borrar upp 12 ramar på väggen. Han blir förmodligen gladare när jag förstör tapeten istället. Då jag nu skulle köpa dom där "kuddarna", som han nu i butiken uttryckte sig så fint, höll jag ju bannemig inte på att hitta dom. På Clas Ohlsson har dom ju de sämsta upplägget på saker och ting. De är fullkommligt omöjligt att hitta något på egen hand. Man måste fråga dom i butiken annars blir man vandrandes hela dagen på denna affär. Men de är som att dom själv vet om de för dom har ju informationen just vid dörren, kanske för att man inte skulle hitta till den annars, kanske för att är medvetna om att det är som ett bombnedslag av muttrar, karbinhakar och iphoneskal. Men vad jag är mer fascinerad över är att dom i personalen har stenkoll på allt som finns.

RSS 2.0