Ikea

Igår var vi på Ikea med Manda & Olov. De var verkligen hur roligt som hellst, hittade en massa saker & åt korv som gav dom äckligaste raparna. Jag kan säga de att de luktade inte gott i baksätet på Saaben. De bidrog Amanda till. Vi filosoferade om hur stor världen är & skratta åt verkligen ingenting.

Innea på Ikea lyckas hon skrämma bort andra från varor genom att yttra sig att de är gamlingar som köper sånna saker. Danne fick sin genom hela vägen & kom hem med en säng som va björk. Så han kommer få de tufft i framtiden. Olov köpte mest bara växter, jag ångrar mig att jag inte köpte ett sånt där litet växthus som han köpte. De var verkligen mysigt. Han kan inte haft de lätt stackarn, han försökte sova men tror inte de gick någe vidare.

Vi var in på Candy world & köpte Jelly Bellys, de ska tydligen gå att blanda smaker så att de blir andra smaker! Jag har inte smakat de än men ska göra de när jag har tid att sitta ner & njuta!

Just nu håller Danne att skruva ihop köksstolarna, dehär kommer att bli hur fint som hellst. Nu ska jag hjälpa han! Hoj

19 december

Jaha, 19 år av jävulskap.

17 december

Ja, då är man i princip utan jobb, man får aldrig jobba. Sen ska dom ta in nytt folk efter nyår så de kommer bli mer folk som kommer bråka om turerna på internet. Kul kul, ska ringa till några andra hemtjänstställen och se om jag får skolas in där. Jag kommer inte ha råd med körkortet och de gör att de blir svårare att få jobb plus att de varslas hela tiden. De ser inte ljust ut nu. Låten på radion gör de lite lättare, "TÄND ETT LJUS.". "Låt aldrig hopper försvinna de blir ljusare igen." MY ASS.. Nu kom då luna och myste med mig, då känns de lite bättre iaf.
Prata med chefen nyss, de ser inte ljust ut.

16 december

Mommy help me, i need your help
this little boy took my love,
he says these things
that make my body bump up.



Såja.

Nästan fått ordnig på lägenheten, jag har tagit hit lite av mina saker, tavlor, köksaker, kuddar osv. De känns ganska bra de här. De är julklappar under julgranen och mitt playstation är på plats. Luna kollar på fåglar och låter som ett mongo. Jag och Daniel var å handlade igår, satan vad vuxen man har blivit. De är bara att gilla läget.

Idag blir de att fara på körskolan. De kommer att bli kul de. Tror jag.

Aja , hoj

Nä nu jävlar..

Snacka om att vara duktiga, på måndag så börjar jag och Amanda teorin och vi ska tammefan ta de där förbannelse körkortet. Danne tror jag kommer dö i trafiken! SNACKA OM ATT FÅ LITE FEEDBACK!!!!!!!!! Pappa skrattar och mamma säger bara jaha.. Den enda som är glad för mig de är farmora.. hur kommer detta sluta? Jaja, de löser sig.

Luna är en ren katt som är glad.


RSS 2.0