...

Jag har aldrig i hela mitt liv känt mig lika värdelös som jag känner mig idag, jag ska aldrig mer känna så.

Kärlek

Ett helt oförglömligt år. Tack för att du stannar hos mig.


ORKAR INTE MER

Jag vill flytta nu, jag orkar inte springa upp och, upp och ner, upp och ner bara för att tvätta. LESS VILL INTE BO HÄR! Tänk å bo på morahöjden, bara sätta igång en maskin då och då, sen efter de kan man bara stoppa disken i en diskmaskin. När man sätter sig på toan slipper man höra "Skynda dig jag är pissnödig." För vi kommer ha 2 toaletter.. 
Slippa fundera om jag ska ta bussen till jobbet eller om jag ska åka med danne en timma tidigare bara för att spara 13 spänn. Man behöver inte trängas med matbordet i köket. Man kan använda balkongen för där är de faktiskt sol. Slippa att kämma rökdoft i sovrummet. Slippa ha matos i hela lägenheten när man lagar mat. Guud vad jag längtar..

Hej

min pojkvän tycker jag är asocial och inte funkar i en grupp.. De tycker jag var gulligt sagt av han sådär dagen innan 1 års dagen..

Beyonce

I'm a train wreck in the morning
I'm a bitch in the afternoon
Every now and then without warning
I can be really mean towards you

I'm a puzzle yes indeed
Ever complex in every way
And all the pieces aren't even in the box
And yet you see the picture clear as day

I don't know why you love me
And that's why I love you
You catch me when I fall
Accept me, flaws and all
And that's why I love you

Sådär

Blondinjohanochpetra.blogg.se

Mjölk

Jag vill ha mjölk, pratar med Danne i telefon nu och han håller på att köpa de!!

Socionomlinjen, undersköterskelinjen och sjuksköterkelinjen är de jag ska söka in på till vårterminen. Sen måste jag jag göra högskoleprovet och klara körkortet, flytta, välja nya tapeter, spara pengar och en massa annat dravvel.. Mycket på gång igen. Så nu är de fullt upp ett tag sen kommer ingenting att hända. De är som vanligt.

Snart är de 1 år med Danne! De känns bra. Han är ju så underbar. Vettefan vad jag ska köpa till han! Kylbalsam tror jag, han har ju jämt ont nånstans. Eller presentkort på vårdcentralen. Tror han skulle behöva de.

Imorgon ska vi fara och kolla på tapeter, jag vill ha grönt i sovrummet, lila i köket och något ljust i vardagsrummet. Men i köket blir de nog att måla. Hallen ska  de också  vara ljust. De ska bli spännande. :)

RSS 2.0